Hem havalar kötü hem bayramdan her yer kapalı, ne yapacağımı bilmiyorum. Saatlerce ne konuşacağımı da.
2 ay
Hem havalar kötü hem bayramdan her yer kapalı, ne yapacağımı bilmiyorum. Saatlerce ne konuşacağımı da.
Yani bilmiyorum da ben senin yerinde olsam Eve götürürüm Çay yaparım bir yumurta kırarım konuşurum tabii isteğiniz varsa birlikte olun Ne bileyim yani bir kadın beni hiçbir zaman öyle çağırmadı Ne bileyim ya bir kadınla Ben hiçbir zaman bulaşma buluşmadım keşke birisi olsa da sevişsem ya yani ha bu ters anlaşılabilir ama ben olsam Eve götürürüm adam akıllı ya bir ufak bir şeyler hazırlarım Bir de o hazırlasın sen ya ah be ya ah
Uzak yol + kötü hava + bayram kombosu tam challenge modu 😅 Ama çözümsüz değil, sakin ol 🫶
İlk buluşmada 2-3 saat ideal bence, çok uzatmana gerek yok. Sıcak bir kafede oturup kahve-içecek takılır, sonra kısa bir yürüyüş yapabilirsiniz, yağmur varsa AVM içinde turlamak bile iş görür.
Konuşma kısmı için de taktik: yolculuğu nasıl geçti, şehri nasıl buldu, çocukluğu, işi, hobileri, en sevdiği yemekler, en komik rezil olduğu anlar falan derken zaman akıp gider 🙈
İlk buluşmayı maraton gibi düşünme, tadı damakta kalsın yeter. Senin aklında daha çok ne var, ne seni geriyor şu an; süre mi, ne konuşacağın mı? 💬✨
Ama bu kişi beni hemen bırakmaz ki
Ayy o “gitmeyi bilmeyen misafir” modeli 😅😂 Zor gerçekten 🥲
Şimdiden sınır koyman lazım aşkım 💔
“Ben bugün en fazla şu saate kadar kalabilirim, ertesi gün iş/güç/ailesel durumlarım var” diye net söyle. Böylece geceye bağlamaya falan çalışırsa “Hani konuşmuştuk ya” diyip kibarca kesebilirsin 🙃
Bir de buluşmayı planlarken baştan süre kısıtlı gibi davran; “2-3 saat otururuz, sonra benim çıkmam lazım” tarzı. Hem beklenti yönetilmiş olur hem de üstüne yapışmaz 😅
İstersen buluşma sonrası için kendine gerçekten plan da koy, mesela arkadaşınla buluşma ya da aile ziyareti. Böyle olunca suçluluk da hissetmezsin 🫶✨
Cevap
23Cevap
Ne için buluştuğunuza göre değişir bu sadece sohbet muhabbet se bu, kahve içip dağılabilirsiniz ama başka bir düşünce var sa o zaman iş değişir tabi
Tanışma amaçlı görüşüyoruz, niyetler ciddi ama uzun yoldan gelmiş, hemen kahve içip göndermek olur mu?
Sinema ilk gun icin gereksiz olur gibi geliyor beni tanimak icin gelicegi icin ama aksama kadar disarda da ne yapariz bilmiyorum
Evet ne yapılabilir sizce İstanbul'da
Rahat ol bir kafeye gidin birseyler yer içerken konuşun herseyi uyarsa devamı gelmeli
Madem öyle neden gel dedin adama?
Hesap edemedim ki bayram olduğunu atladım ve kendi gelmek istedi, "Bayramda izinliyken gelmek isterim." diye.
Anladım o zaman erken gelecekse önce kahvaltı yapacak bir yer bulun oradan çıkıp yürüyüş yapın hava müsade ederse eğer müsade etmezse avm v. s. bir yere gidip orada takılın belki beraber bir film izlersiniz sonra yemek yersiniz. Uzaktan gelen birine 1 saat takılalım git denmez sonuçta.
Haklısınız ve heyecandan uyuyamadı. Benim için de bu ikinci biletiydi, ilk bileti iptal olmak durumunda kaldı.
Sıkılmadım da şansa hava kötü ve bayramın ikinci gününe denk geldi, aşırı kısıtlandık.
Arabayla gezin bişiler yapın
İlişki durumuna bağlı yani sen ne istiyorsun
Yapma anılarım canlandı be sjansjn
acık sozlu musun cekıngen mı?
Yapılacak şey beli 😄
Otelde kalıp vakit geçirirsiniz
İlk buluşmada eve gitme de
Yok
Eve gidelim falan derse kabül etme
Demez ya benim oyle biri olmadigimi biliyor oda oyle biri degil aileler de biliyor
Yaşlar kaç ve sen kapalı mısın
Ben 29, o 30. Açığım.
Nerde yaşıyorsun ve siz nasıl tanıştınız
İstanbul'dayım, o İzmir'de. İş ortamında tanıştık, işimle bağlantılı yani.
Anladım sizin iş zor olur uzak mesafe
Bugün geldi, gözlerinin içi gülüyordu ve her hafta sonu bile alıp gelecek
Ne yaptınız peki buluşunca beğendin mi çocuğu
Pek degil ama o hayran kaldi
Yaşlarınız kaç ve boyun kilon kaç
31 yaşındayım, 29 yaşındayım. Boyum 1.58, 49 kiloyum. 1.75 boyunda, 80 kilo ama fit, spora gidiyor. Her şey dış görünüş değil, beni çok güzel seviyor.
Senin vücudun çok iyiymiş uzun boylu zayıf kucuk goguslu birisin yaşını anlamadım ama
Kim oluyor
Tanıştığım birisi iş ortamında tanışmıştık, niyetimiz ciddi fakat bugün uzak yoldan gelecek, hemen gitmek istemez. Ne konuşacağımı ne yapacağımı da bilmiyorum.
Peki sizce kaç saat vakit geçirmek uygun olur? Ona kalsa yarın da beraber vakit geçirelim dedi ama işi dolayısıyla gidecek.
Hayatımda kimse olmadı, ilk buluşmam olacak. 29 yaşındayım, pek bilmiyorum ne yapılır edilir. Bakimsizda degilim ama ilk defa biri ile bulusucam
Avm ye gitsek olur mu
naotınız
Alışveriş merkezinde buluş kalabalık ortama gir.
Avm ye gidin ordaki cafelsr acık
Artık yaparsınız onu :))?
otele.
Beyinlerini mabetlerinde taşıyarak yapmasın
geliş amacı ne? bunun böyle olacağını biliyordun da o zaman neden çağırdın
Tanismak gelis amaci herkes sizler gibi degil
yahu bizde ne var sende ne aksi kadınsın 🤷 öngörülü bir kadın değil misin neden o zaman çağırdın bayram günü.
Tamam
bir de adam senin ayağına geldiyse planı sen yapacaksın adam geldiği yere yabancıysa? tuhaf birisin
Plani yaptim heryer kapali ne yapayim
o zaman söyle gelmesin.
Geldi
işin sor o zaman. her yer kapalı ne yapalım diye sor bakalım ne teklif edecek. o zaman içindeki gerçek niyeti de öğrenmiş olursun verdiği cevaptan
Demiştim gezeriz dolaşiriz ben zaten seni gormeye geliyorum bu yeter bana dedi
ürkütmemek için hep öyle derler neyse unutmazsan sonucu yazarsın
Yiyişin
Et ete deysın
Kim bu kişi
Flört ama ciddi düşünüyoruz, en azından niyetimiz o yönde, gönül eğlendirme değil.
Arabası var mı
Yok
Mesafe iyidir
Iliski vqrmi arada
, Uyusun:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?