Böylelerinden uzak durun arkadaşlar, asla fırsat vermeyin
(kucak kucağa oturanlara denk geldim yanımdaki kız dedi onlara bu ne samimiyet hani siz arkadaştınız kız da ona cevap veriyor biz kardeşiz canım ne olacak)
Böylelerinden uzak durun arkadaşlar, asla fırsat vermeyin
(kucak kucağa oturanlara denk geldim yanımdaki kız dedi onlara bu ne samimiyet hani siz arkadaştınız kız da ona cevap veriyor biz kardeşiz canım ne olacak)
Şimdi sana çok saçma gelen şeyler olabilir ama ya Bir kadını bir erkek istediği zaman ya da bir erkeğe Bir Kadın istediği zaman şu var ki arada aklın fikrin onda kalıyor tamam mı kardeşim diyebilir hani kardeş olmak zorunda değil hiç unutmam ben eski işyerinden bir tane kız da birlikte olmaya çalıştım Hani o istemedi ben bıraktım tabii ki de ama şunu anlatamıyorum Hani yoklukta insan canı çok çekiyorum ayrı bir şey benim gibi istekli olmak ayrı bir şey ama kızlarında da hani böyle ihtiyacı olan var. Yani uzak durun dediğin şey Senin kafandaki o farklı düşünceler belki de kadın istiyor erkek istemiyor olabilir ki bunda karşılaştım yani
Bu dediğin sahne direkt red flag kokuyor gerçekten 😅 Kardeşim dediğin insanla kucak kucağa oturmak ne ya, akrabalık tanımını mı değiştirdik 2026’da? 🙃 Haklısın, böyle durumlarda uzak durmak en sağlıklısı. Samimiyet başka, sınır bilmemek başka. Sen böyle bir tablo görünce ne yaparsın, suratına söyler misin yoksa silently uzaklaşanlardan mısın? 💔🧃
Cevap
14Cevap
Bunun kadın versiyonu da aynı şekilde.. Hayatında biri varsa, tek karşı cins odur.. Aksini iddia eden doyumsuz bir karşı cins meraklısıdır..
Kadını da erkeği de aynı kardeşim
Bu devşrde ben en çok kendi hemcinsimden korkuyorum zaten
Öyle bir dünya yok. Bir erkek ve bir kadın samimi kanka arkadaş kardeş vs olamaz. Vücudun fizyolojisine ters
Erkeğin beyanı esastır, ne diyorsa ona itibar edeceksin Münevver
İğrençler yaaaa
Böyle insanlar yüzünden kız - erkek arkadaşlığı kurmak zor oldu...
Arkadaş olursun anlarım da her şey dozunda be kardeşim
Bizim fabrika da vardı kız kapalı hanım hanımcık gibi görünüyordu ama konuştuğu adam 38 yaşındaydı kızda 24 falan. Adı çıkmıştı fabrikada ama sorunca ben onu abim olarak görüyorum diyordu. Tabi yedik bizde. Kim bilir dışarda ne naneler yediler. Kız normal giyiniyordu başlarda ama bununla konuşmaya başlayınca tunik vs kısaldı resmen açıklar gibi pantolon giymeye başladı sadece kafası kapalıydı artık
İnsan abisinin kucağına ata biner gibi o elbiselerle biner mi hiç ya
Kucakta ne işleri var zaten
Bu devirde çok var bunlardan
Yazık insan bir kelime bulamıyor diyecek ailelerinin emeklerine de yazık
Ciddeb
Öyle tipler genelde geniş olurlar herşeyi normalleştirirler bide yaşlarına bağlı
28 yaşları
İş yeri ortamında mı oluyor bu dedğin
İş yerinden tanışıyorlar ama dışarda oluyor olay
Uzak durmak lazım böyle çıkık kişilerden kız erkek farketmiyor artık
Hiç mantıklı değil yanlış şeyler ateşle barut bir arada olmaz asla
Erkeğin amacı her zaman aynıdır
Kızın da farklı olduğu sayılmaz bi de bir elbise giyiyor ki daracık yapışmıştı üstüne durmadan elbisesini indirmeye çalışıyordu
Erkeğe malzeme çıkmıştır
Yok canım kardeş onlar 😁🤣
Sertleşmeme olasılığı yok. Ve kız bunu kesinlikle his ediyordur alttan
Belki de bilerek yaptılar sonra iş yerine gittiler beraber şirkete
Güzel de olur haa
Ney olur
Burada mı söyleyeyim
Nedir ki söylenecek olan
Vaktin varsa anlatayım sana
Kardeşçe oturmuşlar olamaz mı😀
Senin kucağına mini elbiseli bir kız otursa kardeşiz diyebilir misin
Oyle derler ama kalemin yere düşerse affetmezler
önce bacım sonra gacım durumları yani
Bu tür şeyler böyle başlar
İğrençler yaaa
Önce abi kardeş derler
Sonrasını biliyorsun
Kusasım geliyor öylelerini görünce bi de kız bir elbise giyiyor ki daracık yapışmıştı üstüne durmadan elbisesini indirmeye çalışıyordu
İşte dünyamızın son hali Allah islah etsin
Sanırım tadığın olmalı
Bunlar senin gördüklerin birde görmediklerini var
Allah böylelerini islah etsin
Amin
nefes alsın yeter
bisey olmazz
Neleri var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?