Ne evet ne hayır diyen kızlar! Amacınız nedir? Gerçekten bilmek istiyorum.

Arkadaşlar bir kız düşünün çok iyi anlaşıyorsunuz bunu özellikle kendi söylüyor.Ama bir erkek arkadaşı var ve bunu siz bilmiyorsunuz.Size zar zor zorlama bi şekilde söylüyor erkek arkadaşı olduğunu.Ve bunu söylerken de ağlıyor bol bol(.Ve aynı gün bi mesaj benim samimiyetime her zaman inan olur mu diyor).siz bunu öğrenince kendinizi geri çekiyorsunuz.Çünkü karşı tarafı da düşünerek bunu yapması gerektiğini düşünüyor.Ama karşı taraf yani kız görüşmek istediğini söylüyor.Erkek arkadaşı uzakta ve bu buluşmalarımızdan habersiz buna eminim.Hatta kendisine söyledim.Eğer bana git dersen giderim ben gurursuz şerefsiz bi adam değilim sonuçta dedim.Sadece git derse bi daha görüşmeyeceğimi söyledim.Çünkü artık bi netliğe kavuşsun istiyorum bu durumun.Ama o gitmemi istemediğini söyledi.Bunu söyleyemeceğini söyledi.Ve hergün mesaj atıyor (ben atmadan)... ne yapacam arkadaşlar bu kız ne evet ne hayır diyor.Erkek arkadaşıyla mı problemi var da benimle görüşüyor?Yoksa benimle mi zaman geçiriyor.Ben artık çözülsün istiyorum hem o çocuğa hem ban yazık değil mi? :(
Ne evet ne hayır diyen kızlar! Amacınız nedir? Gerçekten bilmek istiyorum.