Son zamanlarda uzaklaşmıştı. Ona kızıyordum. Değişmiyordu. Bilerek yapmadığını söylüyordu. Sonra kızdım ve bir daha yazmadım. O da yazmadı. Günler geçti. Öylece bitti.
3 ay
Cevap
13Cevap
İyi olmuş. Bitmesi gerekiyormuş demekki. Bazen öyle olur. Küçük bir kelimeye bakar ipin kopması..
Tanışabilir miyiz?
Çivi çiviyi söker...
Bazı insanlar ne yaparsan yap değişmiyor maalesef. Hani belki de bu ellerinde değil değişemiyor ne kadar severse sevsin olmuyor.
Eskiden böyle değildi. Eskisi gibi olmasını istedim olamadı
Eskiden böyle değilse o zaman bazı şeyler kafasında bitmiştir. Neden peki olamamasının sebebi ne , ne açıklama yaptı sana
Hayatındaki yoğunluk artmış
Amacım seni üzmek değil ama bir insan hayatındaki yoğunluk artıyorsa bil ki önceliği sen değilsindir. Ne kadar yoğun olursa olsun herkes sevdiğini bir şekilde zaman ayırır isterse tabi
Bende öyle düşünüyorum ve bunun oldukça farkındaydım. Sadece ona inanmak istedim. Ve sabır taştı… bıraktım… o da gelmeyerek kanıtladı
Bazen insan gerçekleri görse bile inanmak istemiyor değil mi. Karşısındaki insana konduramıyor sevgisine konduramıyor. Hayatım gerçekleri de var bazı insanlar hayatımızdan çıkması gerektiğinden dolayı çıkıyor. Sevgiye her bünye kaldıramıyor
Allah defalarca onun olmaması gerektiğini gösterdi bana. Ama ben duygularıma yenik düşüyordum. Kopamıyordum bir türlü. Sonra dua ettim. Doğru değilse kolaylaştır dedim. Ve ne oldu biliyor musun… biz zaman ayıramama geç yazma konusunu konuşurken hiçbir şey söylemeden bir anda çıktı ve saatlerce gelmedi. Biraz ağır konuştum üzüldü sandım. Gel konuşalım dedim. 6-7 belki 8 saat sonra geldi ve eve yakın akrabası geldiği için yazamadığını söyledi:) orada anladım bittiğini. Bi daha ne ben yazdım ne de o
Bazen üzülürüz olan şeylerden dolayı Rabbim neden bunlar benim başıma geliyor deriz ama bilmeyiz ki aslında olan şey bizim iyiliğimiz için yaptığımız güzel şeylerin hayrına. Sınanır bir şekilde bazen iyi bazen kötü ve sınamamız bittiği zaman hayatımdaki gereksiz insanlar bir şekilde çıkabilir. Düşüncen inanılmaz güzel ve doğru olanın bu olduğunu da biliyorsun ne kadar üzülsende.
Söylediklerine harfiyen katılıyorum. Ve biliyor musun içimde hiç kırgınlık yok. Onu sevdiğim için kopamıyordum. Dünyadaki tek erkek o gibi geliyordu. Benim kısmetim o gibi geliyordu ve mutlu olamadığımız için kötü bir kaderim olduğunu düşünecek ve sürekli ağlayacak kadar saçma bir hale gelmiştim. Ona tamamıyla kalben bağlıydım. Ama aklım mantığım onun doğru olmadığını söylüyordu. Ve olanlar… bu yüzden onu ne kadar sevsemde defalarca kez ondan kopmaya çalıştım. Defalarca kez bitirme kararı aldım. Ama hep yeniden başladık. Bazen onun çabasıyla bazende benim… ama şu an neden bilmiyorum gözümden bir perde kalkmış gibi. Ona sempati bile duymuyorum. Neden kendimi bu kadar bağlamışım ona bilmiyorum. Gözüm kör olmuş resmen
O yüzden Allaha şükrediyorum bana yardım ettiği için… önceki ayrılışlarda hep hüngür hüngür ağlamıştım. şu an içimde sadece huzur var
Çünkü artık sen de yoruldun Çünkü artık sen de bunca emeğin bunca çabanın boşa gittiğini biliyorsun. Aslında boşa gitmek de demeyelim sevgin için yaptım bunu Aşkın için yaptım. İnsan gerçekten sevdiği zaman gözüne bir perde iniyor gerçekleri görse bile inanmak istemiyor kendi kendini kandırmaya devam ediyor. Hani bazen mantıklı düşünse bile yok yok öyle değildir o da beni seviyordur bana değer veriyordur diye içten içe kendini telkin ediyordur. Şu an gerçekten iyi olmana çok sevindim.
Ona tüm hislerimi düşüncelerimi bağıra bağıra anlatırken bile beni bu kadar iyi anlamadı biliyor musun.. beni sen kadar anlasa farklı olurdu belki ama iyi ki de olmamış
Her şeyin bittiğini anladığım o an…
İnsanlar şunu hiçbir zaman anlayamayacaklar bir kadın bağırıyorsa sürekli kavga ediyorsa karşıdaki insanı değer verdiği içindir bir şeyleri kurtarmaya çalıştığı için. Ama karşındaki seni anlamaya çalışmıyorsa ya da duymak istemiyorsa istediğin kadar bağır. Anlattığın kadarıyla bu şekilde olması Gerçekten senin için daha iyi olmuş.
Evet… ama geçti gitti… umarım ikimiz bir daha hiç karşılaşmayız
Her şeyin bittiğini anladın o an önce bir şaşkınlık yaşarsın etrafına boş boş gözlerle bakarsın ve her şeyin bir rüya olduğunu zannedersin. Aslında bilmezsin ki yaşadıklarını rüya gibiydi belki de sahte bir dünyaydı rüyadan uyanıyorsun.
Hiç öyle düşünme sen gerçekten şu anda ne yaptığını biliyorsun düşüncelerini biliyorsun ve duygularına hakim olabiliyorsun. Bazen yüzleşmek iyidir umarım karşılaşmaz ama karşılaştığın zaman da dik duracağından hiç şüphem yok.
Ben yazmaktan çekinmeyen biriyim. Gurur yapmam seviyorsam. Kavga ederim gerekirse çözmek için. Kavga etmemde onunda beni sevdiğine inanmamdandı aslında. Düzelir sandım. Sonra baktım. Ben diye bişey kalmamış onda… o an sadece susuyorsun. O bağırıp çağıran kadın olmuyor. Sadece susuyorsun, hafif bi tebessüm, umudunu yitirmiş bakışlar… Ve sadece gidiyorsun. Gelirse okey. Gelmezse haklılığın verdiği boşluk hissi… Ve bunca zaman vermiş olduğun çabanın karşılığını alamamanın verdiği yorgunluk…
Öylece bitiyor işte
Evet ama bi süre daha görüşmeyelim. İyice aklımdanda çıksın. Karşıma çıkarsada bende kendinden zerre kalmadığını görsün istiyorum
Anladım Şu anda seni
Şu anda kafanda bazı şeyleri bitirirsem bile onu gördüğü zaman duygusal şeyleri yaşayabiliriz. İstiyorsun ki tam kendini hazır hisset ve seni ne kadar güçlü bir şekilde ayakta durduğunu görsün. Sana şunu söyleyebilirim duygun da sevginde gerçekten çok saf ve temiz. Emin ol kaybeden sen olmadın o oldu. Bu zamanda Gerçekten sevgisini bu şekilde sahip çıkacak çabalayacak her şeyi yapacak kolay kolay vazgeçmeyecek bir kadın bulmak o kadar zor ki. Emin ol değerini anlayacak ama bilmiyor ki sen ondan çoktan vazgeçtim
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için… benim ona karşı duygum yok artık. Kindarımdır. Sevdiklerime kin tutmam sadece. Onu sevdiğim için ne yaparsa yapsın kin tutmuyordum. Barışıyordum hemen. Ama bitti o günler. Görsemde bişey değişmeyecek. Sadece aklımdada olmasın komple unutayım istiyorum. Kalbimde yok. Bide bi kez ayrıldığımızda pişman olup yazmıştı. Beni kaybettiği için değerimi anladığını söylemişti. Barıştık bişey değişmedi. O yüzden artık o şekilde düşünmeyebilir. Yani pişman olmaz gibi
Şu hayat kimleri pişman etmedi ki emin ol pişman da olur. Herkes o kadar sahte ki her şeyi o kadar sahte ki Emin ol her darbe yediğinde aklına sen geleceksin ve bir şekilde sana ulaşmaya çalışacağım. Ama senden bir şey isteyeceğim lütfen kimsenin limanı olma. Çünkü bu gibi insanlar gemi gibidir Her limana yaklaşır bakar ki hiçbir şey eskisi gibi değil tekrar eski yere geri dönmek ister.
Yok yok merak etme. Bu kadar zaman geçti. Gelmedi. Bundan sonra umrumda olmaz. Hatta tam olarak şu anda numarasını siliyorum
👏 tebrik ederim. Bak uzun süreli bir ilişki mi oldu çok uğraştım bazı şeyler değilsin diye ama baktım değişmiyor bütün sosyal medya hesaplarını kapattım. Ertesi gün numaramı değiştirdim. Niye biliyor musun Çünkü insan beklenti içerisinde olduğu zaman hayatına bakamıyorum. Bazen acıyı yaşamak lazım ertelememek en iyisi
Evet ve yazmaması iyi oldu. İyi ki engellememişim. Engellesem bu kez acaba yazdıda görmedim mi diye düşünecektim. Beklenti içinde olunca bitmiyor. Benim bitti şu an. Sizde çok iyi yapmışsınız şu an o kişiye karşı ne hissediyorsunuz
Şimdi hiçbir şey yok Her şey bitti. Şunu anladım beklenti içerisinde olduğun zaman acını yaşayamıyorsun. Sürekli gözüm telefonda sürekli acaba tekrar yazacak mı diye düşünüyorsun ve önüne de hayatına da bakamıyorsun. Yaptığım en doğru karar buydu. Evet uykusuz kaldığım zamanlar oldu üzüldüm zamanlar oldu ama her gün bir önceki günden acımın daha hafiflediğini hissettim. Ve bir gün uyandım baktım ki artık sol yanım acımıyor 🙂
🥹🥹🥹 umarım hakettiğimiz insanlara denk geliriz
Umarım 🙂🙏 her şeye rağmen hayatı umutla bakmak güzel. Bu arada lütfen dik duruşuna devam et ve kesinlikle bozma olur mu
Kusura bakma onunla ilgili her şeyi siliyordumda dalmışım. Merak etme bitti benim için… çok teşekkür ederim desteğin için 🙏🏻
Olur mu öyle şey Ne kusuru beni bunun için bekleteceksen hiç sıkılmadan beklerim yeter ki her şeyi sil 🙂
Sildim gitti valla
Çok teşekkür ederim ben şimdi uyuyayım yarın ola hayrola
Ellerine sağlık 🙏 aynen öyle yarın yeni Umut demek. Sohbet için teşekkür ederim İyi geceler kendine iyi bak
Ben teşekkür ederim 🙏🏻 iyi geceler hoşçakal
Sende kendine iyi bak 👋🏻
Hoşça kal 🙏
Merhaba konuştuklarımızı hatırlıyor musun
Tabii ki hatırlıyorum merhaba Bu arada 🙂
Merhaba sana yazabilir miyim bişey söylemem gerekiyor
Tabii ki buradan mı yazacaksın yoksa mesajlami
Bu durumu bende yaşadım geçenlerde duydum yeni biriyle tanışmış hayırlısı olsun dedim hakkında ne diyebilir insan gitmek isteyeni zorla tutamazsın
Umarım bende tanışır yoluma bakarım
Ayn8sını bende yasadım insanlar vakti gelince gidiyi
Gerçekten ayrılığın bile vakti varmış
Kopamadiginiz değilmis bence sen tutuyormussun o ilişkiyi sen gidince bağ filan da kalmamış
İlişki bitiyorsa %90 kız kaynaklı biter.
Tamam
Baska sevgili bulunca bitecekti eee bitti iste
Sevgili bulmadım o bulmuştur
Zaten sen ona takintilisin zaten
Son raddeye gelinmiş demeki bitmesi gerekiyormus
Evet ona inancım kalmamıştı
böyle bitişlerde var işte
Kaç kez bitirdik olmadı. Bu kez bitirelim demeden bitti
cok tanıdık sjsjs ama bıtısı uzmedıyse sorun yok
Hayır iyi hissediyorum. Bunu istiyordum çünkü
Tamam bitmiş yani
ılk askınmıydı?
Sayılır
pekı senle uzunca konusalımmı?
Hayır
ıkı kanka dost gıbı ıcını dokebıldıgın kırma
Vakti
Kesinlikle
Bence artık sonlanmis
Evet öylece bitti
Hayır
Bir yoruma yazmıştım okuyabilirsin
Oyle biter zaten
Çok ilginç dimi. Hiç başına geldi mi bilmiyorum ama ilginç
Kaç kez bitirdik başa döndük. şu an kimse adım atmı
Atmıyor
Bitti zaten ve bu beni üzmüyor
Önüme bakıyorum zaten. Sadece bu kadar kolay olması beni şaşırttı. Çünkü kaç kez bitirme kararı alıp yapamayıp geri döndüğümüzü bilemezsin
Aslında ona olan inancın bittiğinde bitiyor bence. İnanç bitene kadar savaşıyor insan
Sadece anlıyorsun bittiğini ve bitiyor…
Daha iyi bence yoksa bitmiyor
Artık birikmiş
iyi olmuş
Zamanı gelmiş
Bende öyle düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz bitişler insanın içini en çok acıtanlardan, çok iyi anlıyorum seni 🥺💔 Bazen kavga, trip, uzaklaşma derken aslında iki tarafın da içten içe pes ettiği bir nokta geliyor. Kimse “ilk adımı atma”yı göze alamıyor ve ilişki yavaşça ölüyor.
Burada bence ikiniz de kırgın, ikiniz de gururlusunuz. İçinde kalan şey çoksa, en azından kendin için bir kez netçe duygularını yazmayı düşünür müsün? 💬✨
Hayır
O zaman kararın net belli. Zamana bırak kalbin toparlanır 🕊💔