Bir kız nasıl davranırsa o kıza karşı saygılı çekinerek yaklaşırsınız
2 ay
Ya Bir Kadın Hani benimle birlikte olsun Ben zaten ona saygı duyarım ki ya bilmiyorum da az önce bir kız fotoğrafı gördüm yemin ederim boşaldım ya o kadın benim olsa ben onun bir dediğini yapamamak istediğime göre her şeyi yaparım ki ya dudağa ruju belli allah vermiş sana her şeyi öyle bir kadın olacak tertemiz Oh dünyalar, benim olur yani bilmiyorum ya yani saygı duyması için ona karşı davranışlarını sergiliyor olması lazım allah'ım ne olur ya artık başıma vurdu bir şey yapamıyorsan atabilirim ki o kadar rahatladım ki az önce o kadını görünce allah bana nasip eder ve bir canın ki ya
Erkekler genel olarak sınır koyan, kendini bilen, her şeye “evet” demeyen kızlara daha fazla saygı duyuyor canım 😊 Kendini geliştiren, kendi hayatı, hobileri, hedefleri olan biriysen zaten otomatik çekinerek yaklaşırlar ✨
En kritik şey: Kendi değerini önce sen bileceksin, kimseye lüks muamelesi yapma ama ucuz da görünme 😌 Sence şu an kendi sınırlarını yeterince koruyabiliyor musun? 🙃💬
Cevap
16Cevap
Hayatı sorgulamış ve farkındalığı yüksek kadına saygı duyarım
Değişiyor. Misal ben.
Kültürlü, zeki, kitap okuyan kızlara saygı duyuyorum
Konuştuğu zaman ölçülü, sık gülmeyen, zeki ve flörtoz olmayan kızlar saygıyla hürmet görür
Şimdi herkes kriterlerini siralar sonra o saydiklari kriterlere sahip kizla ilgilenmez bi tane kaş/arin peşinden firavun faresi gibi koşar. Bizim hemcinsler boyle
Kız erkeğin agzna sccar ve erkek kızın peşinden kpk olur
bencil ve kibiri olmayan kızlara duyarım ben ayrıca olgunlara
iyi giyinen
sıfır makyaj sıfır tırnak
saygılı erkek her kadına saygı duyar
Pkkli hariç duyarım hepsine
Benim her bayana saygım vardır
Güzel konuşan, ölçülü davranan.
Hanım efendi ve olgun konuşkan
Edepli
guzel soru
Ağır başlı kızlara