Sevgilimin eskiden hoşlandığı kız beni beğenmeyerek bakınca sevgilim benden utandı gibi neden
2 ay
Cevap
8Cevap
Seni yaraband8 olarak kullanmıs. Tüm amacı eski sevgilisini kıskand8rmaktı bence. Senide beğenmeyince amacına ulaşamadı
Beğenilmediğin şekilde bakıldığı için olabilir mi?
Nasil
Diğer kız seni beğenmemiş oda utanmış
He de niee
Niyesini sevgilin bilir biz nerden bilelim
Sevgilim bir kizdan hoslaniyordu iste kizi erkeklerden kiskaniordu sonra bir kere kiza yonelmis kizin oldugu yere gitmis sonra kiz o gelince kalkip gitmiş sevvgilim de şaşirmis sonra kizdan vazgecti. Aylar sonra kizi gorduk aniden gorunce baya heyecanlandi kiz kafasini kaldirinca hemen toparlayip kendini guclu gostermeye calismis dediler neden?
Kopyala yapıştır sorularla ve detaylarla ilgilenmiyorum iyi geceler
Ona yol vermezsen öyle olur
Sevgilin malmis
Yolda karsilastik kiz begenmedi beni sonra baktim benden utandi gibi
O zaman onunla işin olmamali bundan sonra
Sevgilim bir kizdan hoslaniyordu iste kizi erkeklerden kiskaniordu sonra bir kere kiza yonelmis kizin oldugu yere gitmis sonra kiz o gelince kalkip gitmiş sevvgilim de şaşirmis sonra kizdan vazgecti. Aylar sonra kizi gorduk aniden gorunce baya heyecanlandi kiz kafasini kaldirinca hemen toparlayip kendini guclu gostermeye calismis dediler neden?
Normal ya.
Aklı onda kalmış.
Yaşlar kaç
Yaş kaç
26 yas
İlişki yaşadınız mı
Seni haketmiyor
Ee cunku benimleyken kizin pesinde dolasinca
Nerde karsılastınız
Nie utandi sence
Reddettigini nasil anladin. Kiz beni begenmedi? Beni begenmeyerek bakti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten can sıkıcı ama utanan kişi aslında o olmalı, sen değil 😕 Kızın sana ters ters bakması tamamen kendi özgüvensizliği, sevgilinin de o an gerilmesi “acaba ne düşünüyorlar” kafasına girmesinden. Sana değil, ortama utandığı çok büyük ihtimalle.
Sevgilinle sakin bir anda konuş, “O an kendimi kötü hissettim” de, tepkisini gör. Sen kendini nasıl hissediyorsun şu an, kırgın mısın yoksa daha çok sinirli mi? 💬🥺💘