Fake hesapla sevgili oldum, gerçeği söyleyince bitti; sence bu ilişkiye hala bir şans var mı?

Benim bir fake hesabım vardı ordan birine aşık oldum ve yanlışlıkla sevgili oldum yani aslında yanlışlıkla değil bilmiyorum daha sonra hesabındaki kızları çıkarttım tabi o da fotoğrafını kullandığım kişiye aşık duvar kağıdı falan yapmış sonra ben gerçeği söyledim nereye kadar devam edebilirdi yapmasaydın demeyin olayın üstünden zaman geçti şansımızın olup olmadığını sordum aynı şeyi yaşasan senin için olur muydu dedi bende eğer seviyorsam inan olurdu dedim o da düşündüm oluru yok dedi hayatıma çok kişi girdi ama onu sevdiğim gibi sevemedim kimseyi o sevmese de ben ömrümün sonuna kadar seveceğim kime sorsam seni seviyor gurur yapıyor diyor kullandığım kız çok güzel bir kızdı ben biraz balık etli biriyim ve bu duruma çok takığım kendimi layık göremiyorum çabalıyorum sonra sana neden baksın kafasına giriyorum
Fake hesapla sevgili oldum, gerçeği söyleyince bitti; sence bu ilişkiye hala bir şans var mı?