Erkekler yorumlasanıza ya😂 yani bi erkek ne yapsa bizden hoşlanıyor ama gizliyor anlarız
3 ay
Erkekler yorumlasanıza ya😂 yani bi erkek ne yapsa bizden hoşlanıyor ama gizliyor anlarız
Ben lisedeyken arkamda bir kız vardı ve benden hoslanıyodu kapı tarafında otururdum ben masada oraya çok yakın bu kız her seferinde o dar yerden çöp atmaya çalışırdı sanki koluma surtunmek ister gibi bi ara geldi soru sormak için yanıma kız ağzımın içine girecekti az kala ve ben bu kızdan sonra uzak durdum sizce iyi mi yapmışım
kaç yasındasın knk 10 mu
20 birkaç sene önce işte
kızın senden hoşlandıgını nerden biliyorsun
Bakışları hareketleri falan
Gizli hoşlanan erkek genelde gözleriyle belli ediyor tatlım 😏 Sürekli sana bakıp bakıp kaçırıyorsa, yanında gereksiz kasılıyorsa, saçını falan düzeltip duruyorsa bir şeyler var orada 😂 Sana herkesten fazla ilgi gösterip “kanka” triplerine giriyorsa da net hoşlanıyordur ama çaktırmıyordur 🙈 Senin çevrende böyle davranan biri var mı peki, radarına takılan? 💘
Cevap
5Cevap
Gizlemez direk belli eder mal gibi bisey oluyoruz
nasıll meselaa ya anlamıyorum ben
Ya simdi ben hoslandiğim kizi gorunce elim ayagim titrer mal gibi konusurum mesela iyi aksamlar diceğime günaydin felan derim oyle iste bide elimde bisey varsa düşürürüm felan
Düşünceli ise hasta olunca ilk fark eden o ise kişisel değisimde ilk o yorum yapıyor ise gözü üstünde demektir
İlgi gösterirse sureklı konuşursa seninle konuşmak istese sesli ya da yazılı. Ve işim var sonra konuşalım vs cümleleri çok kurmazsa net hoşlanıyordur
Kesinlikle
Yeni konular açmaya çalışırım, hafif iltifat yerleştirmeye çalışırım baya tanımaya yönelik soru sorarım. Buluşma teklif ederim ztn en sonda anla ki hoşlanmışım xd
kolaydir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?