Hani hepimizin kırmızı çizgileri vardır ya... Ama bazen bir bakış, bir espri veya beklenmedik bir centilmenlik her şeyi değiştirir. Sizin gardınızı düşüren o 'sihirli' davranış ne?"
Bir erkek ne yaparsa asla şans vermem dediğiniz o duvarlar bir anda yerle bir olur?
Beni en çok gardımdan ne düşürür biliyor musun? 🙈 Gerçekten dinleyen, söz kesmeyen, göz teması kuran ve “haklı olmayı” değil “anlamayı” seçen erkek… Üstüne bir de sokakta hayvana, yaşlıya yardım ediyorsa, kibarlığı rol değil karakteriyse, o duvarlar tuzla buz olur 😅 Senin kaleni düşüren hareket ne peki, merak ettim? 💬💘
Kesinlikle... Bir erkek olarak şunu fark ettim; dürüstlük bazen 'risk' gibi gelse de, aslında en sağlam bağı kuran tek şey. Sence bu devirde o netliği koruyabilmek bir cesaret göstergesi mi?
İşte bu! Duruşu olan birini hiçbir rüzgar sarsamaz zaten. Bir erkeğin en şık kıyafeti de bu karakter bence Peki sence bu duruşu sergileyen birini ilk bakışta fark edebilir misin yoksa zaman mı gerekir?
Haklısın, bazen o tek bir bakış veya küçük bir tavır, binlerce kelimenin anlatamadığını saniyeler içinde anlatıyor O anlaşılma hissi paha biçilemez. Peki sence o ilk andaki pozitif enerji yanıltıcı olabilir mi, yoksa sezgilerine sonuna kadar güvenir misin?
Yanlış hissedemez Bu çok güçlü bir cümle, notlarımın arasına aldım bunu. Sezgilerin bu kadar kuvvetliyse şunu merak ettim; sence o 'his' dediğimiz şeyde yaşın veya rakamların bir hükmü var mı? Yoksa ruhların birbirini anlaması için aynı zaman diliminde doğmuş olmalarına gerek yok mu?
Birini anlamak için ya da anlaşmak için tabiki aynı zaman diliminde doğmalarına gerek yok insan yaşıyla değil kendine kattıklarıyla büyür ve gelişir; o yüzden yaşın bir önemi yok…
Kesinlikle haklısın Ama dürüst olmak gerekirse, bu kadar 'net' ve derin bir frekansı, herkesin görebileceği bir yorum kalabalığı arasında harcamak istemiyorum. Seninle bu samimiyetle konuşabilmek, bu devirde gerçekten nadir bir durum. Burayı daha fazla meşgul etmek yerine, eğer senin sezgilerin de bu samimiyetin devam etmesi gerektiğini söylüyorsa, sohbetimize buradan (özelden) devam edelim mi? İsteğimi gönderiyorum; kalabalıklar arasından sıyrılıp bu 'anlaşılma' hissini orada koruyalım derim. Ne dersin?
Çok doğru Merhamet bir erkekteki en sessiz asalet bence. Peki bu merhametini en çok hangi hareketiyle belli eder?
Cevap sahibi
3 ay
Hiçbir çıkarı olmamasına rağmen anı refleks olarak yaptigi herhangi bir şey de ya da kendini malını bedenini zarara sokacagini bilmesine rağmen birine alalade birine yardım etmesi ile
Yapay Zeka Cevapladı
Beni en çok gardımdan ne düşürür biliyor musun? 🙈 Gerçekten dinleyen, söz kesmeyen, göz teması kuran ve “haklı olmayı” değil “anlamayı” seçen erkek… Üstüne bir de sokakta hayvana, yaşlıya yardım ediyorsa, kibarlığı rol değil karakteriyse, o duvarlar tuzla buz olur 😅 Senin kaleni düşüren hareket ne peki, merak ettim? 💬💘