Allah rızası için suç kimde?

Öncelikle ben erkeğim karımla bir yıl önce sosyal medyadan tanıştık birkaç ay konuşup benim ısrarımla evlendik eşimin bana karşı hiçbir saygısızlığı olmadı ne bana ne aileme biz tanıştığımız günden ben ona her konuda çok güvendim mesleğim gereği sert bir yapım vardır insanlara asla kendimi açmam ama onunla tanıştığım ilk andan itibaren benim her şeyimi her türlü derdimi zaafımı biliyor ailesinin de kendisinin de benden maddi olarak hiçbir talebi olmadı hatta eşim düğün bile istemedi yurt dışına balayına gidelim dedi bütçem yok dedim mırın kırın etti ama sonra kabul etti üzülme yapacak bir şey yok falan dedi ailesi düğün zamanı bize borç verdi eşim görmüş geçirmiş ailesinin maddi durumu eskiden çok çok iyiymiş birkaç ülke gezmiş maddi olarak hiçbir zorluğu olmadı ne onun ne ailesinin babası beni karşısına aldı bütçen ne ise onu yap falan dedi eşimin babası dolandırılmış ve psikolojik tedavi görmüş kullandığı ilaçlardan dolayı adam çok dengesiz sürekli bana laf sokuyor sadece bana değil herkese bu benim çok zoruma gitti eşimle konuştum o da ne yapayım senin de yengen laf sokuyor ablamlar neler diyor her gittiğimde lafladı art arda sıralıyorlar ama ben ciddiye bile almıyorum bana neler dediler sana anlatıyorum gülüp geçiyoruz huzurumuzu niye kaçıralım dedi geçen yine gittik adam yine ağır ağır konuştu ben de benimle böyle konuşma lan dedim eşim geldi sus falan dedi bana apar topar kalktık arabada surat beş karış tabii benim, ben daha o eve gitmem dedim o da sen bilirsin dedi ben de ailene karşı niye böyle saf mısın bir laf edemiyorsun kocana neler diyorlar dedim o da hiçbir şey demedi eve geldik ben yine başladım söylenmeye o da durdu boş boş bağırmaya başladı lanet okumaya başladı küfür etmeye başladı ilk defa onu o kadar sinirli gördüm hiç küfür etmeyen kadın başladı bana sövmeye ben şok oldum o sinirle mutfağa gitti birkaç saniye sonra cam kırılma sesi geldi sesi kesildi mutfağa gittim lavabonun önünde diz çökmüş eli lavabonun içinde kanlar içinde ağlıyordu ben de kapıyı çarpıp çıktım eve geldim ağlamaktan gözleri şişmişti elini falan sarmış yatıyordu şimdi aradan kaç zaman geçti eve geliyorum yemek hazır ev temiz kendisi bakımlı ama benimle hiç muhatap olmuyor sıfır tepki sıfır mimik evde ruh var sanki hiç tv açmayan kadın ben gelince tv açıp yatıyor önceden eve gelip huzur bulurdum acele ederdim şimdi içimden gelmiyor geçen yine konuyu açtım babanla görüşmeyeceksin dedim suratıma tip tip baktı tiksinir gibi beni süzüp arkasını döndü dışarı falan da çıkmıyor bütün gün evde arada arabayı alıp çıkıyor nereye gidiyor bilmiyorum önceden şuraya gidelim buraya gidelim derdi şimdi evde tekim sanki bugün sabahta bugün bayram ben annemlere gidiyorum sen gelmek istemiyorsun diye sana söylemedim deyip çıktı benim ailem uzakta ben de evde oturdum şimdi suç kimde

Güncellemeler
2 ay
Arkadaşlar şimdi aradım açmadı anasını aradım o da kızına verdi bugun burada kalacağım dedi ben de kalmayacaksin dedim suratıma kapattı telefonu
Allah rızası için suç kimde?