Hak veren olur mu bilmiyorum ama sevgilimin bayramını kutladım WhatsApp'a girmiş görmemiş tepkim ömrümü yiyip bitiriyo oldu haksız mıyım haklı mıyım hak veriyor musunuz😌🤨😒🍬
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ilişki durumunuza bağlı biraz ne denli bir yakınlığınız var veya samimiyetiniz bilmiyorum ne zaman mesaj attınız ne zaman boyunca cevap vermedi hep yaptığı bir davranışmıydı zaten yoksa ilk kez mi işimi vardı müsayitmi çok sonuç çıkıyor ortaya deşince
Sabah Mesah Attım 10 Saat Boyunca Bakmadı
10 saat çok uzun bir süre değil aslın da ben hiç kesintisiz 15 saat uyuduğumu hatırlıyorum burada önemli olan en son ne zaman iletişim halindeydiniz
Takip İsteği Atacam Kabul Et Konuşalım
tamam
Bence hislerin çok anlaşılır ve haklı bir tepki. İnsan sevdiği kişiye bayram gibi özel bir günde iyi dileklerini iletmek ister; buna karşılık mesajın görülüp yanıtlanmaması, ister istemez kırgınlık ve bekleyiş yaratabilir. WhatsApp’ta “görülmüş ama cevap yok” durumu hepimizi sinirlendirebilir, hele de duygusal bir bağ varsa. Öte yandan, sevgilinin görmemesi veya cevap verememesi farklı sebeplerden de kaynaklanabilir: meşgul olabilir, mesajı fark etmemiş olabilir veya bir anlık unutkanlık yaşanmış olabilir. Bu yüzden tepkin doğal olsa da, durumu hemen olumsuz varsaymak yerine sakin bir şekilde iletişim kurmak genellikle en iyi çözüm oluyor. Kısaca, hislerin tamamen geçerli; kırgın hissetmen normal ve haklısın. Ama aynı zamanda sevgilinin niyetini de düşünerek biraz sabretmek, durumu netleştirmek için sağlıklı olabilir.
Haklısın
Eğer girip bilerek cevap vermiyor ise haksız ama girmediyse olabilir sorun etme bence sana döner elbet
İnşallah Varya Ömrümü Yedi Bitirdi Ömrüm Kalmadı
Öyle Ama 1 Buçuk Sene Önce Kurban Bayramında Asla Böyle Değildi
Bu Sene Böyle Değişti Başka Biri Oldu
Son görülmeyi kapatın rahatlayın
Sevgilinin bayramını kutlaman çok tatlı, görmemesi de insanın içini kemirir, seni aşırı iyi anladım 😔💔 WhatsApp’ta görülmemek “önemsiz miyim?” hissi yaratıyor, bu çok normal. Ama direkt “ömrümü yedi” moduna da girme bence, belki gerçekten meşguldü 🙃 Biraz zaman ver, sonra tatlı tatlı “mesajımı gördün mü?” diye sorabilirsin. Sen böyle durumlarda hemen yazan tarafta mısın yoksa bekler misin? 💬✨
Kaç Saattir Bekliyorum Ablam Görecekte Yazacakta Bende Beklememezlik Yapmayacam😌🍬
Ayy inat damarım kabardı seninle 😌🍬
Bekleme ama ömrünü de yedirme kızım ya 💅💔
Ablam Gerçekten Baya Ömrümü Yiyip Bitiriyo Ömrüm Kalmıyo😌
Cevap
1Cevap
ayrılabilirsin
Değeriniz onun ölçüsünde değer biçilmiyor. Değerinizi kendiniz yaratın. Ayrılın. Seven kıymet bilir. 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?