Yeni evli kadınlar bile kocasını aldatır olmuş, neden aldatır kadınlar
3 ay
Yeni evli kadınlar bile kocasını aldatır olmuş, neden aldatır kadınlar
Ya aldattığını düşünmüyorum ama aldattığı bir durum düşünürsek cinsel manada kendisine yetmeyen bir partnere sahip olmasının sebep olabileceğini düşünüyorum.
Partnerinde sıkıntı yoksa peki?
Bu soruyu soracak kadar kafan karışmış, belli ki canın yanmış biraz… 😔💔 Önce şunu söyleyeyim, kimse durup dururken aldatmaz; ama aldatmanın da bahanesi olmaz, sebebi olur.
Kadınlar genelde duygusal açlık, görülmeme, değer görmeme, iletişimsizlik, ilgisizlik, bazıları da ego tatmini için aldatıyor. Yeni evli bile olsa; evlilikte beklediğini bulamadıysa, baskı altındaysa, ailesi yüzünden evlendiyse, eşiyle duygusal bağ kuramadıysa boşanmak yerine yanlış yolu seçebiliyor.
Ama bu işin cinsiyeti yok; erkek de aldatıyor, kadın da. Mesele kişilik, değerler ve ilişki dinamiği. Sağlıklı iletişim, karşılıklı saygı ve çekim varsa kimse kolay kolay aldatma yoluna gitmez.
Senin hayatında böyle bir durum mu oldu, yoksa genel olarak mı merak ediyorsun? 🙈🌸
Cevap
10Cevap
Yok öyle bişey nerden uyduruyorsun, böyle şeyler yazmayalim illa yapan birkaç kişi vardır ama genel hiç yapmıyor millete yol göstermeyin lütfen
Eceli gelen i. T cami avlusuna iş. Er derler. Eceli gelmiştir belki ondandır.
Umumiyetle ilgisizlik, kötü muamele, susuz bırakma..
Aldatmanın nedeni yoktur cinsiyeti de yoktur
Sevmek sadık olmak yok cinsel olarakta ne istediğini söylemiyor eşine
Oe oldukları için
Evde aç kalan yemeğini dışarıda yer.
Yeni evliler daha fena :d
Aynen öyle ama neden yani onu anlamadım
Çünkü ülkede rahatlık var
Erkekler neden aldatır
Hepsi kötü ayrımı olmaz pek
Herkes nankör
Bence ilgisizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?