Sanırım hissettiğin kişiyi gördüğünde yaşadığın heyecandan fazlası değil ve mantıklı düşünmeyi kör ediyor ki bu zamana kadar kimseye hissetmedim, sevdiğim kızlar oldu ama hiçbirinde de hissetmedim o heyecanı.
2 ay
Aşk ne sadece heyecan ne de tamamen mantığı kör eden bir şey. Başta heyecanla başlar ama sadece o olsaydı çabuk biterdi.
Gerçek aşk, heyecanla birlikte birini gerçekten seçebilmek ve o seçimde kalabilmektir. Yani hem duygu hem de bilinçli bir bağdır.
Bu yorum baya iyiydi
Teşekkürler 🙏🏻
Aşk bence sadece kalp çarpıntısı değil, ruhuna dokunan bir tanıdıklık hissi de 💫 Mantığı kör ettiği kısım genelde ilk tutku ve yoğun çekim zamanı, o “görünce titreme” kısmı. Ama o heyecanı hissetmemiş olman, hiç aşık olmayacağın anlamına gelmiyor. Herkesin aşk deneyimi farklı, kiminde yavaş yavaş, çok sakin başlıyor. Peki şu ana kadar en çok kendini “evim gibi” hissettiren biri oldu mu? 💭💙
Cevap
1Cevap
Onunla konuşurken mutlu enerjik oluyordum şimdi depresyondayım
Çok sevdiğim bir abim mezun olduktan sonra bende depresyona girmiştim ve yanında ben olabildiğim nadir insanlardandı. Seninki bağ kurmak ve sevmek gibi geliyor bana. Tabii yanlış düşünüyorda olabilirim.
Evet olabilir
Mantığı devre dışı bıraktığı bir gerçek
Mantığımı duygularımdan önde tutan biriyim kendimi bildim bileli ve bundan dolayı belkide hiç tanımdaki hissi yaşamadım.
Bende çok isterim, umarım...
Üreme dürtüsünün yarattığı geçici hormonal dengesizlik. Bağ kurma, yakınlık, sevgi ve dostluğa daha çok değer veriyorum.
Bende onlara değer veriyorum
Bence sadece hryecan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?