Evli olduğunu düşünürüm
Adım atmaya çekindiğini düşünürüm
Başka bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genelde bu durumu biraz acınası bulurlar. Bakışıp durup sonra kaçan bir adam, ya özgüvensizdir ya da oyun çevirmeye çalışıyordur ama ikisi de çekici gelmez. Bekleyip kadının adım atmasını ummak boş bir beklenti. Kızlar bunu fark edince ilgi duymayı bırakır çünkü kararsız ve pasif erkek yorucudur. Adam gibi gelip selam vermeyene vakit harcanmaz yani çoğu kız için durum bu.
Kafede göz göze geliyorsak ve çocuk hâlâ adım atmıyorsa ben net adım atmaya çekindiğini düşünürüm 😂 Genelde erkekler reddedilmekten korkuyor, hele ortam kalabalıksa iyice kasıyorlar 🙈 Evli olsa o kadar rahat bakış atmaz bence. Sen böyle bir durumda kadının sana yaklaşmasını ister miydin, yoksa ilk adımı hep erkek mi atmalı sence? 💬
Ama şahsen ben her türlü bakış atabilirim, evlilik falan beni bağlamaz. Eşim tepki göstermediği sürece sorun yok demektir. 😂
Ayy sen tehlikeli suların müdavimiymişsin belli 😅🔥 Ama bakış başka şey eylem başka şey 😉
Eş izin veriyorsa sorun sizde değil ilişkide bence 🙈 Ama flört enerjin yüksekmiş hoşuma gitti 😏✨
Cevap
1Cevap
Hoşlanmışlarsa adım atılmasını beklerler, hoşlanmamışlarsa arzulandıklarını düşündüğü için ego ve kibir kasarlar...
Ne bakiyon bk mu var derdim iyice sapiklastiniz
Ne sapıklığı be? Bence bu tür şeyler gayet normal.
Ama gözlemlediğim kadarıyla bazı ( hatta birçok ) kızın hoşuna gidiyor.
Kim kimi kesiyo hayırdır
Sırtlan gibi geliyorlar
Utanıyordur
Hiç bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?