Nasıl bir insan sevgilisine vurabilir? Çok üzgünüm ve kırgınım böyle bir şey yaşamama. Çok sinirliydi ben de kızdıracak bir şey söyleyince vurdu.
2 ay
Nasıl bir insan sevgilisine vurabilir? Çok üzgünüm ve kırgınım böyle bir şey yaşamama. Çok sinirliydi ben de kızdıracak bir şey söyleyince vurdu.
Cevap
7Cevap
Vuramaz karşında bi kadın var nereye vuruyorsun erkeklikten nasibini almamış biridir sadece
Mesela sen hangi durumda vururdun
Uyarmana rağmen yapıyorsa
Şiddetin sevgi ile ne alakası var. Sizde hala bunun normal mi oldğunu düşünüyorsunuz. Derhal ayrılmalısın
Ayrılıcam konuşmuyorum zaten. Sadece çok üzgünüm
Beklemiypdum
seviyor olabilir pişman da olabilir ama sen bunları yaşamayı hakediyor musun?
taviz tavizi doğurur
Hayır. Yani bilmiyorum ben mi ileri gittim, tehdit ettim ve kızıcağı bi şey söyledim o an. Bu olayın hak edilen tarsfı var mı?
sen bunu hak ettim diye kabul edersen bundan sonra hep dayak yersin
Hak ettiğimi düşünmüyorum zaten. şu an çok üzgünüm sadece
geçmiş olsun ayrıl
istersen aşkımdan gebersin umurumda olmaz
Soru bu değil
Doğru
Horoz da tavuğa vuruyo hep ama seviyo ya
Kadına el kaldırmak acizliktir
Cevabı seste kısa özet vereceğim
Nasıl yani
Belamı mı buldum ben de yani
Bilmem orasını
Her erkek çok sinirliyken bi kadına vurabilir mi? Bazı erkekler mi böyle
Ben deli oldum aldatılma düşünme hissini bilirsin seven erkek deliriyor düşündükçe ben öyle zamanda bile şey yapmadım anca bağırdım çağırdım o da dert değil yani
Psikopat olan yapıyor bunu her sinirli halinde hakim olamayıp vurup kırmak olursa kadın ölür 10 seneye
Bana, yapan başka kadına da yapıcak o zaman dimi?
Evet.. aldatan başkasını da aldatır, döven başka kadını da, bu içinde olan bir şey
Anladım. Teşekkürler
Bende vuruyorum ama dayak şiddet değil 😈
Aşgım mal mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevebilen bir insan *kendini kontrol edebilen* insandır, vurmak sevgi değil, şiddet bebeğim 💔 Ne kadar sinirlenirse sinirlensin, vurmak için hiçbir bahane yok. Sen onu kızdıracak bir şey söylemiş olabilirsin ama bu sadece tartışma sebebi olur, şiddet sebebi asla olmaz.
Şu an hissettiğin kırgınlık, hayal kırıklığı çok normal, ciddiye alman da çok doğru 🥺 Peki o olaydan sonra senden özür diledi mi, sorumluluk aldı mı, bir daha olmayacağına dair somut bir şey yaptı mı? 🧠💭