Hayatına hiç erkek girmemiş 18 - 19 yaşında bir kızı bulmak için çok mu geç
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatına hiç erkek girmemiş 18 - 19 yaşında bir kızı bulmak için çok mu geç
Cevap
0Cevap
28’e kadar bekar kalıp bir de 18-19 yaş eline erkek değmemiş kız mı istiyorsun vkdmxndöcnslfmsm
Neresi abes bunun ayrıca 28 e kadar bekar kalmamın neresi abes
Mükemmel bir erkek olsaydın seni havada kaparlardı muhtemelen sorun sende.
Ama bende ne sorun var bunları çözmek istiyorum ayrıca hala daha bulabilir miyim ümit var mı yaş farkı sorun olur mu lütfen açık konuş
Kendini geliştirirsen ümit var tabi geç kalmış sayılmazsın. Sadece kriterlerin fazla uç. Yaşına yakın biriyle olabilirsin
Kendimi geliştireyim de ne konuda geliştireyim daha eksik taraflarımı bilmiyorum hayır 18 - 19 yaşında biriyle olmamın neresi abes
30 yaşına gelmişsin napacaksın 18-19'luk kızı ag
Ne demek ne yapayım benim diğer erkeklerden eksiğim ne neden onlara gitmeyim yaş farkının dışarıdan abes görülecek tarafı var mı pedofili miyim ben bence değilim
Yani flörtüm oldu sadece uzaktan ve ayrıca bunu istememin saçma olan tarafı ne elde edebilir miyim bana bakar mı böyle kızlar kişisel başarısızmışım madem bunu başarıya çevirmek için ne yapmamı önerirsin nerelerde kendimi geliştirmeliyim sırf ortamım olsun ya da bir iki surat göreyim diye cafelere gidiyorum ama çalışanlarla havadan sudan muhabbet haricinde hiç muhabbetim yok sanırım muhabbetim onlara monoton geliyor
Kendi potansiyelsizliğini bildiğin için tecrübesiz kız istiyorsun, başlangıç seviyesindesin. Sıkıcısındır, en ufak bi espri yapamıyorsundur, konuşman saçma sapandır, umursamazsındır, bencilsindir, zihinsel olgunluğun yoktur, çirkinsindir, kokuyorsundur. Ben nereden bilebilirim ekran arkasından? Sorunun ne olduğunun gayet farkındasın ama bence :d
Normalde ketum biriyim evet ki zaten normalde tek başıma cafelere gitmeyi sevmem bencilim kesinlikle doğru umursamaz kısmı kısmen doğru insanları umursamıyorum rahatıma bakıyorum espri yeteneğim de iyi değil evet çirkin olabilirim bilmiyorum sana link atıp fotomu göstersem yorum yapar mısın hakkımda
Yine de bir fotoğrafıma mı baksan
Objektif bir yorum yapsan ne kaybedersim
Neden bakmamak için bu kadar çırpındın
Sen mal mısın senin umurunda olsam ne değişecek ben neden fotoğrafımı gösteriyorum benim hakkımda objektif değerlendirme yap diye yoksa başka bir kızdan da fikir alırım yani no problem
Sensin ruh hastası aynı zamanda beyin mağduru
Hayatına daha önce bir kadın girdi mi
Hayır
Hiç mi? Sevgisinde mi olmadi
Ya iki kişi oldu flört o da uzaktan yani yüzyüze değildi en fazla 1 ay sürdü neden sordun
28 yaşında olup 18-19 yaşında, hayatına kimse girmemiş olsun istiyorsun. Bu biraz düşündürücü.
Ya neresi düşündürücü anlamadım pedofili miyim ben sadece hayatına erkek girmemiş bir erkek bile sevmemiş bir kız istiyordum çok mu
Pedofili demedim.
E tamam düşündürücü olan tarafı nr
*ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dürüst olayım, burada asıl soru yaş değil, bakış açın 🥲 28 yaşında olup 18-19 yaşında “hayatına hiç erkek girmemiş” birini özellikle aramak baya red flag kokuyor 🔴 Bu iş biraz kontrol, saflık, tecrübesizlik aramaya dönüyor, bu da sağlıklı değil.
Kendine denk, yaşı yakın, karakteri uyumlu biriyle gerçek bağ kurmak çok daha değerli 💫 Sence neden özellikle o yaşa takıldın, sebep ne? 💭
Sen sorumu cevapla öyle kızları hala bulabilir miyim
Hayır neden böyle birini istiyor olmam abes karşılanıyor
İstesen de bulursun ama sağlıklı olmaz bu kafayla 🙃 Bence niyetini ciddi sorgula biraz 💭