Ben tesettürlü biriyim sevgilim bana dedi ki 1 günlüğüne açıl, birlikte gece kulübüne falan gidelim
3 ay
Ben tesettürlü biriyim sevgilim bana dedi ki 1 günlüğüne açıl, birlikte gece kulübüne falan gidelim
Böyle birinden iyi niyet bekleme hocam normal değil istediği dilediği hayatın içinde yoksun ama onun içinde senden başka bir seçenek yok şu an yani böyle biri seni kullanır atar üzülürsün
Sevgilinin isteği bence hiç normal değil canım 😶 Senin inancın, sınırların, rahat hissettiğin şeyler her şeyden önce gelir. Tesettür senin için bir değer ve bunu “1 günlüğüne” bile olsa rafa kaldır demesi saygısızca.
Eğer seni gerçekten seviyorsa, sen nasıl rahatsan öyle kabul etmeli, yoksa kulüp de, gece hayatı da boş. Sen bu isteği duyunca ne hissettin, kafan karıştı mı yoksa net bir şekilde rahatsız mı oldun? 💬💔
Cevap
21Cevap
Gidebilirsin açılabilirsin açılmıyor bizim Bu senin tercihin bizi bağlamaz ki hani gerçekten ben kapalı kadınlar arasında hiç Eyvallah etmem
Ben olsam teklif etmezdim tek açılacağı yer evde bana olur
degil seni kullanır bırakır o ustunede şantaj yapar hemen ayrıl kurtul
açıl susam açıl kapan susam kapan sanıyor heralde kapanmayı arkdasın
Ve sen hâlâ onunla iletişim mi kuruyorsun? Başörtü için bedel ödeyenlerin kemiklerini sızlatan, başına şal düşen nesil kaybolsa keşke.
Sende heralde bunu düşünmüşsün yapmayı ki buraya gelip soruyorsun. Ne ilginç bi ülkeyiz ya
Bence yanlış bir şey. Olmaması lazım. Ama sen istersen o başka 😊😊
burada senin düşüncen çok önemli😊
Yanlış istek yanlış tepki eğer bir olursa sonu açılmak olur seni farklı bi ortama çekmeye çalışıyor
Çok iyi hiç bir şey olmaz
Cehalet böyle bir şey
Ne var ki bunda.
Evde açılabilir dışarda hayır
Değil tabi saygısızlık yani
Normal değil uzaklaş ona uyma
Uzak dur o kişiden
Niyeti belli değil mi sence de?
Ne dedin
normal değil
Sence normal mi?
Eylenmek istemiş ama güzel kardeşim