Eşofman giyiyorum salaş ev hali gibi ama nereye gitsem gözler üstümde 9. aya girmek üzereyim hamile kadına neden bakılır yahu aklım almıyor
2 ay
Senin gibi canlara Biz Can diyoruz ya kadınsın kadın yani tabii ki de bakarız bir bebek var senin taşıyorsun canımsın sen annesiniz anne. Ben de bakıyorum tabii ki de ihtiyacım var orada doğuracak mı sonra Sonuçta Seninki iki kişi olarak yaşıyorsun Yardıma ihtiyacın olabilirsin Ben gurur duyuyorum mesela hani zevk aldığım için bakmıyorum Ha düşünsene sen bir kadınsın ya.
Hani bir kadın hamile kalması çok büyük bir şey yani nasıl denir yani bir erkeği altına etmiş işi olmuş hamile kalmış çocuk doğuracak yani senin gibi kadınlar görecek gurur duyuyorum ya sen kardeşimizin Tabii ki bu konuda Yanlış ifade etmeyeyim ama hani kadın sen kadınsın ya hani sen araçsın artık tamam mı erkek seni döllemiş gebe kalmışsın düşünsene ben ona o kadar çok saygı duyuyorum ki sen istersen her şeyi veririz sana her şeyden kastım şu sonra çocuğu doğurman için elimizden geliyor her şeyi yaparız canımsın bayramın mübarek olsun kızların değerlisin. Abin
Hamilelik çok dikkat çeken bir şey, insanlar resmen magnet gibi bakıyor sana şu an 😂 Çünkü hem karın belirgin, hem de çoğu kişi istemsizce “kaç aylık acaba, kız mı erkek mi” diye düşünüyor 🙈 Bu sende rahatsızlık hissi yaratmış, seni anlıyorum canım 💕 Sana bakanlara sen nasıl hissediyorsun, içinden ne geçiyor mesela?
Cevap
12Cevap
Ben yer vermek için harekete geçiyorum. Aşırı saygı duyuyorum
Teşekkür ederim 🫠
Sağlıkla kucağına al. İlk bebiş mi
göbek dikkat çekiyor ondan bakıyorlardir diye düşünüyorum lakin bakılmasını bende uygun gormuyorum
Andaval her tarafta var ama ben böylesi bir durumda bakmam bakmayı gerektirecek bir şey yok
Bir sebeble bakmıyorlar hamiş olduğun için o dikkat çekiyordur top gibi göbüş😂
Tatlı buluyorlardır çocuk sahibi olmak güzel bir şey olduğu için maşallah diyip dua edşyorlardır
İnşallah öyle güzel bakıyolarsa bişey demem 🫠
Öyledir öyle kötü düşünme güzel düşün oe olan da var evet ama sen benim dediğim gibi düşün
Bakarlar erkeklerin gözlerini kapatamazsın Sen dikkatli giyinmek zorundasın
Zaten karnımdan ötürü en bol şeyleri giyiyorum ama nedense bakıyolar
Belki onlarda kafalarında evlenip çocuk sahibi olma hayali kuruyor olabilirler, hemen kötü düşünme derim
Ben de hamile kadınlardan hoşlanıyorum peki iyilik nasıl çok kilo aldın mı
Mesela ben çok tatlı buluyorum çok mutlu oluyorum
Kadınlar baksında erkeklere ne oluyor 😀
Onlar farklı şey düşünüyor bilmem belki de yapılış şeklini bildikleri için
Ahahaha 🤣 bu iyidi
Hepsinin demiyorum ama bazıları çok farklı düşünüyor 😂😂
Tabii ki de kadına farklı gözle bakıyoruz hani sapıkça bakanlar Olabilir mi Olabilir bir şey diyemem ama hani hamile kalmış bir kadın canları Ya can iki tane can taşıyor ya benim iyileşemedim ulaşamadığım bir şey yok hani o kadına ulaşmak için söylemiyorum Hani bir kadın bulup da bir kız bulup da hani ilişkiye girmedim hiç bir tane kadın orada hamile kalmış birinde onu o kadar saygı duyuyorum ki allah'ım bu kadar güzel bir duygu ya baba olmak allah ne kadar güzel bir şey ya rabbi ya ne kadar güzel
Hamile olduğun için dikkat çekiyor
Neden hepiniz aynı şekilde doğmadınız mı 😀
Hoşlarına gidiyor olabilir bilemedim
@papatyam_12 papatya Allah rızası için benim evden kız seninle de çocuğum olsun ne olur gerçekten söylüyorum bak Allah'ım benim de olsa bir tane Allah'ım benimle hususun Ah bir Akrım olsa senin gibi Yarabbi Ya Rab. Papatya şu an önünde o var ya ayaklarına kapanırım papatya sarılayım ne olursun bir kere bir kere. Ya ne olursun işim olur ya sana yalvarıyorum eşim ol gerçekten bunu çok istiyorum bak hani bu bir istek ve duaya gerçekten istiyorum ne olursun ya sana yalvarırım benim o kadar çok istiyorum ki allah'ım diyorum artık bir kadın da benim olsa bir eve geldiğim zaman benim de bir tane nefesim olsun papatya ya gerçekten hoşuma gitti Tam eş olacak kadınsın ya
Dikkat çektiği için 😆😆
Bencede bakılmaz yani ayıp
hamile olduğu için
Güzelsin demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar