Rol yaptığımız erkekler bile bazen âşık olduğumuzu zannediyor da olmuyoruz genelde heves oluyor o 😅
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rol yaptığımız erkekler bile bazen âşık olduğumuzu zannediyor da olmuyoruz genelde heves oluyor o 😅
Doğru kadınlar istediği gibi ol oynatabiliyor Çünkü siz kadınsınız. Ve ben başka bir şey itiraf edeyim Hani gerçekten bir kadına ulaşamadım Bu saate kadar kadın olsun var ya desin ki ağzına tüküreceğim tükürtürüm O kadar canım istiyor ki hani gerçekte mi istiyor artık ben ne dokunmak sevmek sevişmek ilişkiye girmek hani gerçekte mi istiyor artık ben ne dokunmak sevmek sevişmek ilişkiye girmek hani ne bileyim ya seni dokunmak istiyorum 30-6 yaşına gelmişim Düşünsene ya bir kadın yüzü Görmemişim ya hani ben de görmek istiyorum orayı ben de yaşamak istiyorum ben de bir ilişkiye girmek o kadar çok istiyorum ki Allah'ım bir doyumluk olsa ya o kadar canım çok istiyor ki bir şey diyemiyorum kimseye Allah'ıma artık yeter diyorum Ne olur bir rahatlayayım ya bir kere rahat layayım bir kızı yüzü göreyim Elimi yüzümü açmasın bu kadar muhtacım ki ne olur ya Birisi artık olsun ya ne olur bir kere gireyim ben de rahatlayalım bir kere dokunayım bir kere sevişeyim Kot pantolonla Bir de ben de dokunayım ne olur ya bir tane de sıcacık Ya tabii ki de ben gireyim Ne olur Allah'ım ya
bence anlık olarak aşık olmak güzel olurdu ama hayat işte böyle olmuyor. genelde yavaş yavaş gelişen bir şey sanki aşk. ben de bazen rol yaptığım kızlara karşı bir şeyler hissediyorum ama sonra düşününce sadece heves veya oynadığım rolün etkisi olduğunu fark ediyorum. anlık aşk falan fazla gerçekçi gelmiyor bana.
Sen aşırı tehlikeli birisin 🤣🤣 ama kızamam çünkü o his bazen bende de oluyordu. Ara ara can çekiyor kabul ama karşılıklı olup o yola girince de büyük bir sorumluluk başlıyor ve bu sorumluluk gözümde çok büyüyor 😅
Birini anlık görüp “tamam işte bu” hissini deli gibi yaşamak istiyorum, haklısın çok çekici geliyor o duygu 😅 Ama çoğu gerçekten heves, hormon, egomuzun okşanması falan 😂 Yine de o ilk elektriği seviyorum, sonrası tanıdıkça aşk oluyor bence 💘 Senin en çok heves sandığın ama kafanı en çok karıştıran “acaba aşık mıyım?” anın neydi? 🙈
Cevap
45Cevap
aşk diye bir şey yok
Mış gibi yaparız
Ben hiçbirinizin hiçbir şeyine inanmıyorum bir Allah bir dediğinize inanırım çünkü evrensel ve bilinen bişey
İnananların aklından şüphe ediyorum
Niye
Sen yazdın ya sebebini 😅
E tamam hiçbir şeye inanmıyorum dedim ne var bunda 😂😂
Ben de haklısın diyorum
O yğzden bi taktiğim var da burada demiyim banlanırım 😂😂
kadın olsun erkek olsun çoğu insan aşkla hevesi karıştırıyor maalesef 😏
Evet öyle ama benim durumum başka 😄
Başka öyle bir anda olacak bir şey değil hani bazen derler ya karşıdakine seni gördüm İlk görüşte aşık oldum böyle bir dünya yok.
Valla yalan yok o vurgun yeme kafasını bazen canım çekiyor
Anlık geliyor ama 3 saniye sonra 'Aman neyse, böyle daha huzurlu' diyerek geçiyor. 😂
Sevmek ve sevilmek canım çekiyor lakin aşık olacak kadar cesur değilim
Çekmiyo tabii ki ajsajaj bekar takılmak hojdur efil efil
Heves ile aşk ı ayırabiliyorum ya çok mutluyum
Bi geliyy bu gidiyy 3 saniye içinde geçiyo jfjf
Merak etme bizde de anlık hevestir veya anlık libidosal tepkidir
arada çekiyor sonra bakıyorum kimse aşık olunası değil
Birden bi heves geliyor içime keşke benimde sevgilim olsa diye ama böyle daha iyi
Yok sevgili olmadan yanıp tutuşup senin kalbine acı veren ama aşırı da heyecanlandıran biri
Yok be yeterince acı çekti kalbim bence
Geçmiş olsun aşko
Ne zaman canımız böyle bir şey çekse istese sonra 1001 pişman oluyor 🤔
Aşk böyledir zaten
Üni çekiyor anlık olarak canım ama böyle dereceyle gireyim
Evli olmayı canım çektiği oluyor.
O sıkıcı
Güzel
Can çekmesi yatak olarak mı
Her konu bakımından
birdenbire aşık olmam
Üzgünüm, böyle şeyler plansız gelişir
Bence kimse kimsenin ahını almasın dürüst olmak her konuda kazandırır
lan squid game , üzme masum erkekçikleri ahahaha
kardeşim daha çok mide bulantısı yapıyor ya
Yatacak yeriniz yok ya 🤣
Evet yaaa cok istiyorum
Niye rol yapıyorsun peki?
takılıyoruz kafamıza göre ya.
easy come easy go derler
Bazen insanın sadece inanası gelir o zaman normal
Çılgınsın sen yaa deli kız
Ben güzel kızlara sadece aşık olabiliyorum🙂
Güzel kızlar sana bakar mı peki 😅
Rol yapyığımız derken 😅
Reis şüphelendi fjfjf
ya da aydınlandı
Sevmek sevilmek ilgi görmek tabi güzel
Hayır aman Allah korusun
İstesem de aşık olamıyorum ben
Belediye otobüsü aşklarım geldi aklıma 🤣😂
Evet
Başımıza bela almayalım 😃
Çekmiyor aşk aptallıktır
Ben işin zevk kısmındayım 😊
Bazen mantık yorar arada aptal olmak günü güzelleştirir kanka
Sen rolcümüsün
Hiç çekmiyor ya 🥵
Bazen oluyor
Aska inanmam
Hayır
Ciksss
Evet çoook
Aşka inanmıyorum
Evet
Merhaba aşktan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum
Hayır
Hem de nasıl
o anlaşılıyor rol yapınca :D
Çekmiyor
bazen
Kendini de kandırmış oluyorsun.
Kendimi kandırmuyorum zevkli geliyor
Tamam da senin karşına iyi karakterli seni gerçekten seven biri çıkabilir. Dikkat et ah alma. Ha olur saçma sapan takılmalık tipler gelir hadi neyse sorun yok.
keşke
Canım çekmedi
Evet
Aynen beee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?