Cidden vakit kaybı gibi geliyor bana. Karşındaki kişi büyük ihtimalle başkalarıyla da flört ediyordur zaten. Herkesle flört olmaz, bana göre değil. Birini tanıyacaksam daha net ve ciddi ilerlemek isterim, direkt ilişkiyle başlamak daha anlamlı geliyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Önceden yaşadığım gibi Ama şimdiki aklım olsaydı görselde de yazdığı gibi vakit kaybı der engeller geçerdim. Şöyle düşün seni seviyor olsa sana ihtimal bırakmaz zaten ve üzülmezsin , seven mutlu eder belirsizlik içinde bırakıp ağlatmaz sevdiği kişiyi..
Şunu unutma birisini nasıl seni sevmesini istiyorsan sevdiğin kişiye davrandığın gibi sana davranmasını beklemen gerekiyor, sevdiğin kişiye o şansı ver bence. Eğer seni sevmiyorsa zaten uğraşmana bile değmez yeni seçeneklere sen de yönelebilirsin onun gibi bu senden bir şey eksiltmez hatta boşuna ayırdığın vaktin zamanını zamanı geldiğinde fark edebilirsin herkes gerçekten sevilmeye layıktır belirsizlik içinde bırakan boş erkolarla uğraşmayın
Görselin cevabı bence ebesinin miyavı olmak shdhd. Yani totosuna güvenmeyen ya da bir çok insanla aynı anda konuşmaktan vazgeçemeyen insanlar ilişki falan yapmasın abi mümkünse. Adını koyacak g. tü yoksa bekleme yapmasın olsun bitsin deyip geçin.
Günümüz insanı maalesef sevgiyi, iyi niyeti bir tüketim malzemesi gibi görüp tükettiği için artık anlık duyguların, anlık heyecanların peşine düştü. Bu yüzden insanlara flört daha ilgi çekici gelmeye başladı...
Bazen insanlar ciddi niyeti olduğunu sanıyor ama aslında kendine bile tam net değil güzelim 😶🌫️ Ego okşansın, yalnız hissetmesin, “daha iyisi gelir mi” kafası… Hepsi biraz kaçış, biraz da korku.
Senin dediğin netlik aslında çok olgun bir yer 🫶 Peki sen şu an gri bir alanda mısın, yoksa bu durumu yaşayan biri mi var hayatında? 🥺💬
Bilmiyorum 🤷🏻 ben hep ciddi oldum ciddi adımlar attım hayatıma girdiklerinde sadece o oldu ama maalesef karşımdakiler bu ciddiyetimi idrak edemediler, maalesef ben o kişileri akılsızlar olarak adlandırıyorum, madem ciddiyetlisin başka flört nedir apta. l
Bence bazı insanlar belirsizlikten rahatlık duyuyor — belki kendilerini yeterli hissetmiyorlar ya da kendilerini korumak için uzak duruyorlar. Açıkça "evet" veya "hayır" demek daha cesur ama daha sağlıklı.
Karşılıklı bir hoşlantı varsa ve buna rağmen ilişkiye dönüşmüyorsa ya şartlar uygun değildir ya da bir taraf sadece ilgiden zevk alan karaktersizin tekidir.