Evlenmek istiyorsunuz ve kızın mesleği sizden daha alt seviyede, ister misiniz böyle bir kadınla yuva kurmak
2 ay
Çok önem vermem mesleğine. Yüksek mevki olsun veya düşük mevki gibi takıntım yok. Sevgi, saygı, mutluluk, huzur, anlabilmek en önemli şeyler diye düşünüyorum.
Ciddi ilişki ve evlilikte meslek bence ilk sırada değil ama tamamen de önemsiz değil 🙃 Önemli olan ikinizin hayata bakışı, emeği, çabası, karakteri 💫 Meslek seviyesi senden düşük olabilir ama saygı duyduğun sürece, o da kendini geliştirmeye açıksa gayet yuva kurulur bence 🏡 Peki senin için en kritik şey ne, karakter mi, maddiyat mı? 💭
Cevap
6Cevap
Asla statü ve mesleği umrumda olmaz meslek göre seçmiyoruz karakter ve ahlak önemli
Genelde işsiz güçsüz bana faydası değil kendine faydası olmayan tipler buldu hep
Tabii ki erkekler için önemli çalışan kadın istiyorlar Hatta parası iyi olan yan gelip yatacaklar ya
yok devenin NALI o kadar da değil tam aksine erkekler maddi durumu kendinden fazla olan ile birliktelik kurmazlar yoğunluk çoğunluk olarak ülkedeki evli çiftlerin maddi durumlarını kıyaslarsan anlarsın erkeklerin daha fazla kazandığını kadınların da ev hanımı olarak evde yattıklarını burada yattı deyince kötü mada söylemiyorum onlar bir ton iş yapıyor fakat senin söylediğin palavra
Kime Ne anlatıyorsun sen de be kimi görmüş bilmiş de konuşuyorsun bize bir şeyleri görüyoruz da söylüyoruz kadının maaş kartı elinde olan adamım diye geçinen insanlar var etrafımızda
bahsettiğin kesim erkekler ezici çoğunlukta kadın parası yemiyorlar sen sıyırmışsın belli ki göçmen felan mısın yeni mi geldin türkiye ye tam bir komedi yazdıkların
Susar mısın ya penceresi geniş olmayan insan
Muhattap olma boş ver bu yeni nesilden bir haberi yok beyefendinin
ulan inandığın yalan uğruna yaşamaya devam et cahil bilgisiz kendini beğenmiş dünyadan haberi olmayan insan
Sakin sakin Keskin sirke küpüne zarar😉
bırak yeni nesli felan hayatına bak sen ayrıca seni hiç alakadar etmez benim yorumlaştığım kişi senin soruna cevap vermedim ben bu bilgisize cevap verdim
Önemli tabi Of yapan biriyle kim olsun 😂😂😂
Asla değildir
Endūstri mühendisiyim, hemşire istiyorum
Ne mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?