Ne istiyonuz belirsiz. Siz sadece kaşarlık istersiniz zaten. İlla içinize düşelim tanışırken.
Erkekler niye böyle? Niye böyle oluyor sizce?
Ne istiyonuz belirsiz. Siz sadece kaşarlık istersiniz zaten. İlla içinize düşelim tanışırken.
Biriyle tanışmak için.
İletişimi başlatmak istiyorum bari ben başlayayım bu yapamayacak diyorum hemen kaçıyolar. Hani gerçek anlamda kaçıyolar. Yürüyüp koşarcasına gidiyolar.
Hiç kimseyi beğenmeyip seçici olursam, kimseyi sevmezsem, bana gelenler çok oluyor. Sert duruyorum mesela.
Karşılıklı olarak eşit davranırsam biraz gülersem hiçbir bok olmuyor. Kimse de gelmiyor.
Ulan ne istiyo bunlar? İlla köpek gibi mi davranalım?
önce senin başına gelen şey senin yaptığın eylemden değil karşı tarafın içinde bulunduğu durum ile alakalı bunu bil. bir kız tanımak istemese zaten erkeklerin çoğu bekar kalır.. olay sizde bitiyor. sanıyorsunuz ki erkek seçti bizi.. iyi de ortalama bi kızı bir sürü erkek istiyorken erkeklerin de artık güven problemi olduğunu ve sizin adım atmanızdan dolayı değil kendi iç dünyaları yüzünden böyle durumlar olabileceğini bilin.
Ya bu değişir ki ya ben mesela hani bir kadının bana şey demesin düğün yapacaksın demesi imkansız çünkü param yok Afedersin benim s******* de mi yapacağım yok yani bunu atabiliyor muyum. Bana şey desin anneni babanı al gel beni istet desin Getiremem abi anlatabiliyor muyum bunu getiremem annem babam mezarda benim gömmüşüm ben ya imkansız bazı şeyleri ya. Hani çekingenlik dışında başlat derken direkt söylemen lazım ben hani anlamıyorum tamam mı Bu da bayi bir şey
Bir Kaşarlık Dediğin Nedir be anlatabilir misin bana bir hani bir kadının bir erkekle birleşmesi başka bir erkekle takılması bu damar kaşar bunlar mı diyorsun çok saçma geliyor bana ya yani eskiden bir namus bilmem ne kavram vardı artık o bitti yani. Evini bir insanın namusu var yok Beni bağlamıyor Ama şu var Bir Kadın istediği ile birlikte olur bir erkek istediği ile birlikte olur beden ona ait Çünkü artık Gelecek nesil buna Hani uyum sağlamış durumda ama biz hala benimle dahil kapalı bir kafadayız. Hani gerçekten sen evlenmek isteyen niyetine girdiysen ya niye bana yazmıyorsun mesela hani Affedersin gel Seni becereyim mantığında değilim ama ben yani kaşar olmayacaksan böyle hissetmiyorsan neden farklı düşünmüyorsun farklı bir şekilde yol almıyorsun? 30 yaşındasın zaten Ne diyeyim sana ben ki ya da sen bana ne diyeceksin 30 yaşında geçmişim işte ya
İyide isteyen istediğiyle yatar. İsterse bir kadın 20 kişiyle yatsın banane.
O kaşar dediklerimiz sağlam tipler olmuyor ama bunu da biliyo musun? Sadık değiller, evli erkeklerle beraber oluyolar. Ona buna iş atıyolar, entrika çeviriyolar, kalp kırıyolar.
O tipleri övüpte, sadık ve iyi , evli bir erkekle berabber olmayı aklından bile geçirmeyecek kadınları görmezden gelmeniz hayret verici doğrusu. Valla hayret verici.
Eskiden iyilik övülürdü, şimdi kötülük övülüyor. Ne diyeyim size...
Evet yazdıklarınız dan bu konuda muzdarip olduğunuz belli doğrudur insan nedense hak ettiğine sahip olamıyor hep öğle genelde size tavsiyem nasıl birini arıyor iseniz karşı taraf ile tanışmanın ilk aşamalarında taviz vermeyebilirsiniz gene aynı şekilde karşı tarafın sizin standartlarınıza uygun biri olup olmadığını anlamak için
Kriterlerini ve iletişime geçtiklerini koktrol et derim. Karşındaki maskulense yumuşak başlı ya da uyumlu ol. Eğer prenses erkekse zaten kaçar ona çare yok. Ama seni kovalasin cabalasin ilgilensin istiyorsan o başlarda olmaz ilişki ilerler onda bir değer kazanırsın o zaman kaybetmemeye çalışır
Dinlicem
Bu hislerini o kadar iyi anlıyorum ki… 😔 Gerçekten dengeli, eşit, samimi davranınca karşı tarafın kaçması çok yorucu bir şey. Biraz sert, ulaşılmaz olunca ilgi yağıyor; normal, güler yüzlü olunca kimse yok… Bu çoğu erkekte “avcıyım sanma” egosundan, reddedilme korkusundan geliyor bence.
Sen kesinlikle köpek gibi davranmak zorunda değilsin, kendi duruşunu bozma lütfen 🫶 Bence olay senin yanlışlarında değil, karşına denk gelen adamların duygusal olgunluğunda. Sen en rahatsız hissetmediğin, en “kendin” olduğun hâlinde kal, o dengeyi taşıyabilen biri mutlaka çıkar.
Bu arada merak ettim, sert ve seçici olduğun o modda kendini daha mı güvende hissediyorsun, yoksa içten içe yumuşak hâlini daha mı çok seviyorsun? 💬💖
Cevap
10Cevap
Secici olacaksin secici olmayin osikopatin narsistin tekiyle hayat mi surdureceksin?
benim bir arkadasim vardi 25 yasinda hic iliskisi olmamis cok seciciydi boyle insanlar iliski yapinca tam oluyor ben de seciciyim bazen yalniz kalacagimi dusunuyorum ama gecmis iliskilerime baktigimda ne kadar uzulup agladigimi goruyorum sert olmana gerek yok sınır koymak sert olmak degildir. Biseyi begenmediysen nazikce kibarca diyebilirsin isteyen insan anlar istemeyen insan anlamaz bu devirde kimsenin terapisti ya da annesi olmak zorunda degilsin herkes kendini egitip olginlasmali.
Yahu ben zaten seçiciyim.
bendeded oluyor iyi olsam kimse yok kötü olsam kötüsün diyip geen yoklar akısına bıraksam tekim diye üzülüyorum olmasam canım diolar nolcak böyle bilmiyorum
Ne sinir bozucu insanlar bunlar.. ne istiyolar belli değil.
ayn öyle
Of kanka offf
offlmaa be elbet çıkar biri karsımıza bayram sevinci olsun oruc bitiyor havalar güzelleşiyor
Çıksın. 🤍🙏 Mutlu olalım kanka biz hak ediyoruz
ayn öyle hayırlısııı olsunn 🎀💞💞
Olsunnnn💞💞💞💜💞💜💜
Böyle m@llara niye vaktini harcıyorsun, boş ver gitsin. Üstünde durma bile.
adı üstünde erkek çok da kafaya takmamak lazım onların aile sorunları var bacım aşkım onlar takılacak arıyor ciddiyet nooo noo nooo
Haklısın aşkoooommmm 🌟🌟❤️
Aynisini yasadim valla cok haklisin insanlar kolay lokmayi sevmiyor zoru seviyormuş
Valla..
Benim mizacim sert değil yumuşak.
Buna rağmen sert durmaya çalışıyorum çünkü öyle olunca geliyolar. Ama yoruldum :(
Ya mal cok ankaradan bir kiz istek atinca ilk ben yazdim çünkü mllar begendeler de yazmazlar
Konustuk sogudu hızlısın diyo
Hadi benim arkadasim yok ondan üzülüyorum senindemi
Tövbe tövbe:)
Ne hizlisiymis napmissinki.
Özel şeyler konusmadiysan ne bu sacmalik
Yok be ilk dakikadan ne özeli bulusalim mi dedim tamam yarin sabah dedi
Hizliymissin deyince
Estağfurullah sende hizlisin dedim galiba silmis
Mallll gerçekten mall
Gercekten cok tuhaf anlamıyorum zamanla tanistiktan sonra diyebilirdi direkt silmesi ne biliyim kolay lokmalari sevmez kimse ben öyle degilim ama
Sanırım bozulmuş dediğine. Saçmalık tabiiki bozulacak bişey yokta.
Evet maalesef
Nasıl bir giriş yapıyorsun acaba soru orada olabilir mi
Daha kelime etmeye başlicam, başlamadim , ağzım açık kalıyo kaçiyo gidiyo...
Ula naptik?
Düşük ihtimal filan değil.
Erkekler sizin düşündüğünüz gibi her kıza yazmiyo. Atıyolar kafadan yazdım diye. Yazanlarda cıvık olanlar
Evet. Çok s. alak var yaaa offfff
:(
İnsan kendini kötü hissediyo. Sanki dünyanın en çirkin kızıymış gibi. Tuvalete gidip kusacak herhalde diyorum..
Aç totonla dalga geç be
Atılgan biriysen Feminen erkeklere yönel hem parasını yersin hem domine edersin maskülen erkekler eril kızlara tahammül göstermez
Ne erili be sacmalama
Köpek gibi davran sende kıymete binersin
Hahah cok tatlisin
Değilim
Değişik bir paradoks 😂
Çoğu erkek yapiyodur biliyosun bence
Bilmem hiç bir erkekle tanışmaya flört etmeye kalkmadım😂
Yani erkek arkadaşlarından biliyosun. Atma bence.
Ayrıca açılmakta sıkıntı yaşıyosunuz.
Sadece kaşarsa kolay açılırsınız.
Relax ol sen de akısına bırak
Akışına bırakınca hiç bir erkek fark etmiyo..
Eder ınan, hangı sehırdensın
Yok etmiyor. İzmit
Bence sert ol yönet onu
guzel
Nesi?
yaz bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?