Sevgili yapma konusunda bence kolay yüzün biraz güzelse fiziğin ortalamaysa dm kutunda en az 15,20 erkek oluyor erkekler de çok yakışıklı değilse yazan pek olmuyor kendisi çabalamak zorunda
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili yapma konusunda bence kolay yüzün biraz güzelse fiziğin ortalamaysa dm kutunda en az 15,20 erkek oluyor erkekler de çok yakışıklı değilse yazan pek olmuyor kendisi çabalamak zorunda
Bu dediklerinin üstünü karala çabuk ben sana net konuşuyorum kızların tipi kötü olsa bile bak akneli şişman kızlarda dahil asla partnersiz kalmazlar sadece kız olduğunu söylemesi yeterli 15,20 değil 150,200 erkek ile konuşurlar birini seçerler. Ama erkek yakişikli olmak zorunda ve bir yariş var geç kalırsan başka bir yakişikli kapar tipsizsen zaten yüzüne tükürürler ortalama bir tip varsa belki senle kanka ayağına konuşan denk gelir paran yoksa hiçsin kızın parası olmasın önemli değil fakir bir kız zengin erkeği arzular fakir erkeği kim ne yapsın daha da yazardım da şu an isim var
tipsiz kızlara yürüyen yok demedimki onlara yazan bir sürü abaza var
Aynen öyle kız olmak bir ayricaliktir
Bende öyle düşünüyorum. Depresyona girse ya da çok kötü bir halde olsa bile genelde yardım edenleri destek çıkanları oluyor. Erkek olunca eğer bir işe yaramıyorsan ailen bile gerçek anlamda sevmiyor. Ama kadın varlığıyla bile seviliyor hep
Kız olmak bence de kolay değil, sadece dm dolu diye hayat güllük gülistanlık olmuyor 🙃 Evet, bize daha çok yazan oluyor, ama gelenlerin çoğu da boş, samimiyetsiz, niyeti net olmayan tipler oluyor 😂 Erkeklerde de çabalama yükü daha fazla, o da ayrı sıkıntı. En adil çözüm bence: herkesin biraz emek vermesi. Sence kızlar mı daha avantajlı, yoksa bu da dışarıdan öyle mi görünüyor? 💬✨
Cevap
0Cevap
Hesabın gizliyse ve kendini çok paylaşmıyorsan pek bir şey olmuyor gghhddcc
sosyla medyada foton yoksa gizliysen öyle yazan olmaz pek
Pp de var sadece
sünnetçiden fazla gördüm yeter
Kız olmak çok zor ya dm kutusu çok oluyor 😅
Hayır kız olmak daha zor
Nefes alsın yeter diyenler onlar da
Nerde abi nerde
evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?