Ben artık ciddi ciddi düşünüyorum ama sevmeden de olmaz tabi genelde çevremde çok isteyen ama onlarla pek düşünemiyorum bir de düğün filan beni strese sokar sade bir düğün ve birlikte bir hayat kurmak hayatı paylaşmak
2 ay
Ben artık ciddi ciddi düşünüyorum ama sevmeden de olmaz tabi genelde çevremde çok isteyen ama onlarla pek düşünemiyorum bir de düğün filan beni strese sokar sade bir düğün ve birlikte bir hayat kurmak hayatı paylaşmak
Evlilik için sevmek ya da maddiyat önemli değil evliliği sürdüren ayakta tutan tek şey uyumdur birbirini çok seven ama uyumsuz olanlar ayrılır maddiyatı çok iyi olan ama arada uyum olmayan ayrılırrr
Sevmeden evlilik bence yürümüyor dostum, özellikle 34’ten sonra insan “yanımdaki ruhuma iyi gelsin” diye istiyor 💭❤️ Sırf olsun diye, baskıyla, mantık diye girilen evlilikler genelde içten içe yıpratıyor.
Sade düğün mü? En güzeli! 💍 Minimal, az insan, az masraf, bol huzur. Önemli olan düğün değil, o düğünden sonra kapıyı kapattığında yanında kimin olduğu.
Senin için mesela nasıl bir kadınla evlensen “tamam, bu” dersin? 🧠✨
Yani romantik olsun empati yeteneği olsun farklı hobşer denemeyi gezmeyi sevsin yeter yaa
Ooo tam “yol arkadaşı” kafası 🥹🧳 Sen zaten hazır hissediyorsun bence bu olaya 💫
Sağol canım ama işte etrafta o yok
Cevap
6Cevap
Şart tabi sevmediğin insanlar aynı çatı altında yaşayamaz insan.
sevmeden olmaz
Düğün strese değil borca sokar sadece. Düğünde neden stres olasın
Onları demek istedim zaten
Sade düğünle mutlu bir hayat olur tabi... ama sevmek lazim...
Sevmek şart yoksa en ufak bir şey göze batar buda ancak huzursuzluk getirir
Nikah yap yeterli. Kına yapacaksa yapsın bırak. Nişanı da evde yaparsın biter
Sevmeden nasıl olcak
Sevgi olmadan mantıkla yürümez
Sevmek şart ama tek başına yetmez
şart
Şart degil mqntik da olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?