Erkek arkadaşım 1,92 ben 1,62’yim. Ben çok istiyordum uzun boylu erkek ve oldu ama bir arkadaşım diyor istediğin gibi öpemeyeceksin çok zor uzun boylu erkek falan. Sizce ne kastediyor?
Kendisi evli, kocası kısa kendiyle aynı gibi.
2 ay
Erkek arkadaşım 1,92 ben 1,62’yim. Ben çok istiyordum uzun boylu erkek ve oldu ama bir arkadaşım diyor istediğin gibi öpemeyeceksin çok zor uzun boylu erkek falan. Sizce ne kastediyor?
Kendisi evli, kocası kısa kendiyle aynı gibi.
Yani bilemiyorum ama gerçekten Düşünsene yani seks anlamında düşünüyorum ben o sana girdiği zaman sen onun Hani g********** öpüyor gibi olacaksın ha bir de uzun boyluların sanki şeyi daha uzun derler Yani bilmiyorum da farklı fantezi ya ama hani ilişkiye girebilme durumu nedir Onu bilmiyorum
Bence onun dediği şey tamamen abartı, boy farkı sadece başta garip gelebilir ama zamanla zaten uyum sağlanır önemli olan aranızdaki his ve uyum gerisi detay bile değil
Demi yani en fazla ne olabilir ki
Evet yani gereksiz
Bence arkadaşın kendi ilişkisini normalleştirmek için hafif kıskançlıktan konuşuyor olabilir 😅 30 cm fark okaaay, ama abartılacak bir şey değil. Sarılırken biraz yükselirsin, öperken parmak ucuna kalkarsın, gayet romantik bile olur 💋✨ Her şey uyum ve sevgiyle alakalı. Sen boy farkını seviyor musun, sana çekici geliyor mu, önemli olan o aslında 🙈
Cevap
21Cevap
Siz aynı bizim gibisiniz Kısa hatun ve uzun erkek uyumu çok iyi emin ol 👍
Nasıl mesela anlatır mısın?
Sen de o otururken kucağına oturur yüzünü öpersin alla alla
Demi Allah Allah 😂
186yım en ateşli seviştiğim sevgilim 157 falandı. :)
Süper bilgi 😂
Yani bilgiden ziyade olayın ne kadar damağımda kaldığı noktasına bak, uzun ve kısa boy bazı konularda da çok uyumlu 😂
1,91 boyumdayım ve hiç bir kız arkadaşım böyle bir sorundan yakınmadı.. Senin boyunda da birileri oldu..
Arkadaşın senı kıskanmış..
Demi yani bende anlamadım neden öyle diyor
Alakası yok. Boşa hüsnü kuruntuluk..
Sen keyfıne bak.
Teşekkür ederim
rica ederim...
Her şeyi hallettiniz bi öpüşme mi dert oldu ya dhjejejjecl kucakta sevişirsin daha ateşli olur shhshshs diğer tüm konular olabildiğince iyiyse boş ver
Ciddi ciddi merak ediyorum dans ederken veya goz goze gelirken adama ulaşmak icin altina 2 basamakli merdiven koyuyor musun?
Yooo gayet yakınız 😁😂
Ahaha şaka bir yana Allah mutlu mesut etsin. Yatakda tüm boylar eşit kiskananlarda catlasin sister
Ahaha çok teşekkür ederim 😂
Hem cok hoş bir şey degil mi mutfakta dolaptan bir şey alacaksin ama boyun yetmiyor hemen superkocan geliyor kirmizi peleriniyle sana tencereyi veriyor ve ucarak gidiyor ahahah
Ahahah demi süper 😂
eniştenin gözünde sen :)
Çok hoş
😂
Ne yap ne et adamin ayagina bas benden sana söz düğününuzde zeybek oynayacagim :)
İnşallah 😂
Neyi kaldiracak :)
Bende sandimki :)
Aynen oylr
Haklı olabilir. Seni altına aldığında yatağın başlığını öpebilir.
Yaaa saçmalama 😂
Öyle oluyor 😅
Bilemem biz henüz öyle şeyler yapmıyor hiç sarılmadık bile 😁😂
Yapınca anlarsın 😅
Tamam 😅
Aferin 😅
Uzun boy iyidir dinleme onu senin içine girer ken rahatlıkla ayağını yerden kesebilir uzun boyun avantaj ı bu
Nasıl yani?
Yani cinsellik boy farkı olması iyi olur diyorum senin açından
Bilemiyorum artık doğrudur
Bence uzun iyi. Ben 155 den ayrıldım benim boy 175. . 20 cm kısa dan. Eli kolu küçük kalıyor genelde 165. 170 kadınları seviyorum bende
Bence iyi olur seviyorsanda arkadaşını dinleme
Evet zaten benim tipim küçük ondan 6 yaş küçüğüm beni minnoş bir şey olarak görüyor 😁
Tahmin edebiliyorum 😃😃😼ama ben el ele tutuşurken bile kızın eli yetişmiyor benim elimi tutmaya ben 3.5 sene sonra nikah tarihi alacakken ken. Gecen sene ayrıldım onla bayramda. Hiç fiziki kıyaslama yapamadan aldım hayatıma onu ama ben. 175 olarak. 165 .170 kızları daha çok seviyorum
Neden ama neden ayrıldın?
Eski nişanlım yüzünden eski nişanlım onla evlenecem diye çıktı 13 sene sonra sen beni seviyorsun benden başkası ile evlenemezsin dedi bu oldum olası o kızı kıskanıyor. Eski nişanlım benim diğer yarım gibi çoğu insan bizi kardeş sanardı bir birimize çok benzeriz. 175 boy. İkimiz ama ondan ayrıldım sürekli onla kendi kendine kıyaslama yaptı bende dedim boş ver onu ben sonuçta seni seviyorum senin yanındayım senle evlecenez dedim. O Eski nişanlım ı kıskanı bende yaptığı çoçukca hareket yüzünden nikah tarihi günü ayarlayacagız sözde yüzükler falan. her şey alındı. Bende bu yüzden geçen sene bayramda ayrıldım
Bundan sonra da dışını bende seçerek ilişki kuracam
Aynı anda aynı noktalar aynı yere denk gelmiyor kendimden biliyorum hsshhs
Amaaan sırf sormak için sormuşsun valla.
Hiçbir sorun olmaz.
Bende 156yım eski sevgilim 183dü hiç sorun yaşamıyorduk
Alakasi yok her türlü öper kucağına oturursun gerekirse bir sürü yolu var😄
bence öpüşülür her şekilde çocuk kucağına alır yani tek derdiniz bu olsun
Biraz sıçrama antrenmanı yapman gerek şaka lan neden olmasın bende ayakkabısız 192 yim
Oluyor yan yana çok tatlıyız valla 😂
Allah mutluluğunuzu daim etsin ablacım bende isterdim tatlı bi kızla sevgili olup evlenmek daha 12. Sınıfım ama ilerde üni den sonra olur belki
Ablacım arkadaşın seni bi tik kıskanmış demek isterdim bence kıskanmış biraz da fazla olabilir
İnşallah Allah gönlüne göre versin
Bilemiyorum ki olabilir 😁
Ablacım insan varsa beni eklemisin çok merak ettim nasıl duruyorsunuz ya da fotoğraf varsa göstersen KS den ekle beni
Ya abartmasın çok iyi olur sadece küçük bir kaç şeyde sorun olur
Ne gibi sorun?
Uzun boylu erkek iyidir
alakası yok topuklu giyersin
Haklı
Neden haklı
Cinsel hayatı, gündelik hayatı kastetmiş
Yani me olabilir en fazla
Bazı pozisyonlar olmaz cinsel hayatta
Hiç sorun olmaz
yatakta mutlu eder ama uzun ona bak sen
boş ver he de geç
kıskanıyor
Zor değil dir
Kucakta öpücen mecbur
Ne yönden olsun yatakta o problem olmuyo zaten
Bende anlamadım ki
Senin boy kaç
?
1,62
Sevişirken sıkıntı oluyomu hiç seviştin mi
Hayır hiç yapmadık ki
İsteklimsij peki
Kime ne kızım
Demi ama işte insanlar tuhaf
Ne bileyim mutluluğumu paylaştım sadece
Çok haklısın yeminle
Teşekkür ederim
kucağına oturursun :d
Sen kucağı seviyorsun Zeyno
Boydan başka bir şey umrunuz değil awk
175 kisami sence
Orta ama kısa değil
Evet olabilir yani bence bunun kuralı yok zevk meselesi ama 1,75 ve 1,62 güzel olur
Yoooo öyle olmuyor ki
Çok hoş oluyor yan yana :)
Evet
Evet çoookk
Hayır 1,92 varken 1,75 düşünemem 😂
çekemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?