Dış görünüş
Kalp güzelliği
Hepsi önemli
İnsan olması daha önemlidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Denge ve uyum önemli sırf güzel yakışıklı diye fakirle de evlenilmez işte mantıken sırf iyi insan diye de karın doymaz aslında denge ve uyum önemli mesela ben memursam karşı tarafta memur olması lazım ben lisans mezunuyum o önlisans olabilir o kadar takmam yani maddi olarak çok yakın olmasa bile benzer isterim karakter ayrıca önemlidir ama işte iyi insan diye de kendini yetiştirmemiş insanla da olmaz durum karışık tarzında ama basit
erkekler ilk etapta dış görünüşten etkilenir ama kalıcı olan her zaman karakter ve kalp güzelliğidir sadece görüntüyle başlayan şey kısa sürer ama ruh uyumu olan ilişki uzun gider ❤️🌹
Kanki mutfağa bir kontrol etsene
Bence ikisi de önemli aslında, dış görünüş ilk izlenimi etkiler ama ilişkileri kalp güzelliği kurtarıyor. Benim için en önemlisi karşıdakinin içtenliği ve şefkati.
Erkekler için genelde ilk çarpan şey dış görünüş oluyor, dürüst olalım 😅 ama uzun vadede kalp güzelliği ve karakter taşımayan bir dış görünüş asla yetmiyor. İlk adımı yüz ve enerji çekiyor, ilişkide devamı kalp ve kafa uyumu getiriyor 💫 Ben ankette “Hepsi önemli” derdim. Peki sen kendinde en çok neyini seviyorsun, dış görünüşünü mü yoksa kalbini mi? 💖
Cevap
11Cevap
Ya şimdi kalp diyenlere bakma yanlarından şöyle filinta gibi bi kız geçse radar otomatikman arızaya geçer ben de dahilşm ha gğzele bakmak sevap tamam ama sadece bakmakla yetinseler bazıları😂
Genel olarak ikisi de önemli, dengeli olması lazım. Ama kalp güzelliği benim için daha önemli.
ben zaten hiç yakışıklı olupta kalbi güzel olanı görmedim o yüzden dış görünüşe önem veremiyorum maalesef
Bence akıl fikir ama bulursan 2 kilo bana ayır
Dış görünüş ilk bakışta önemli, ama uzun vadede tabii ki insan olması ve kalp güzelliği.
Soru mu bu? :)))) iç güzelliğini ilk bakışta gösteren kadın mı var?
Kızlar artık ne kadar açık değil mi en azından birini söyleyip te ters köşe etmiyor
Adamına göre değişir.
Kimse insan olmasını önemsememiş eujdjdjsjd
Kalp ve iç güzellik ula
Hepsi önemli
Hepsi onemli
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?