Sorum daha çok beylere. Birkaç keredir bu olayı yaşıyorum. Tanıştığım erkekler önce bana yürüyor sonra vazgeçip arkadaşlarıma kayıyor yani bu ne demek? Sorun bende mi? Neden erkekler ilgi değiştirir?
3 ay
Sorum daha çok beylere. Birkaç keredir bu olayı yaşıyorum. Tanıştığım erkekler önce bana yürüyor sonra vazgeçip arkadaşlarıma kayıyor yani bu ne demek? Sorun bende mi? Neden erkekler ilgi değiştirir?
Sorun sende değil aslında. Demek ki senin samimiyetin ve sohbetin arkadaşlarından daha iyi. Ya cidden senin arkadaşını beğendikleri için senin aracılığın ile yaklaşıyorlar. ya da arkadaşların bir şekilde onların ilgisini çekmeyi başarıyor.
kankaaa 😭😭😭 bütün egomu yerlebir ettin ama emin ol o arkadaşlarımdan çok daha çekiciyimdir ama neden böyle oluyor anlamıyorum.. ilgim mi yetersiz acaba
erkekler için çekici olmak dışında baska bir konunun önemli oldugunu sanmıyorum
kanka cevap attığın soruya baksana yanlış soruya geldin bence kafan mı karıştı 😭😭😭benım erkek arkadasım yok bile. offf of kimseye derdimi anlatamıcam
erkekler kendini onaylayan kızları mı beğeniyor ona göre onaylıcam 😦😦
Bu durum cidden moral bozar, seni çok iyi anladım 🥺💔 Ama direkt şunu söyleyeyim: Sorun sende olmak zorunda değil, çoğu zaman karşındaki erkeğin karakteriyle alakalı oluyor.
Bazı erkekler net değil, özgüven toplamak için birkaç kişiye birden yürüyor, kimden daha çok karşılık gelirse oraya kayıyor 🙄 Bu da seni değersiz hissettiriyor ama aslında senin değerini zerre azaltmıyor.
Bir de sen muhtemelen daha seçici, mesafeli ve kontrollü davranıyorsun; arkadaşın daha hızlı, daha flörtöz yaklaşıyor olabilir. Bazı erkekler de kolay olana yönelmeyi tercih ediyor, olay tamamen konfor alanı yani.
Burada önemli olan, seni böyle “yedek” gibi hissettiren erkeklerle zaten işin olmaması. Sen ilgi gösterip sonra arkadaşına kayan adama üzülme, onu hayatından kaydırdığın için sevin bence 😌✨
Sen nasıl tepki veriyorsun bu durumlarda, mesafeli mi kalıyorsun yoksa başta samimi olup sonra mı soğuyorsun? Biraz anlatsana, beraber analiz edelim 🧡
Cevap
6Cevap
Arkadaşının aurası yüksek demek ki senin önüne geçiyor olabilir daha kafa kız olabilir
auralı asya
🙄
Anladığım kadarıyla spesifik bir durum, tam dinlemek gerek
sen de seksting yapmaya bahane arıyon
nebilim ya gerginim
özür dilerim barısalım
fızıksel olarak begenırlermı senı?
yani ilk benle ilgilendiklerine göre muhtemelen mesele önce fizikseldi
pekı senle uzunca kousalımmı?
Sizden kaynaklaniyor
naptimkine
Tiple alakalı diye düşünüyorum bu dediğin
kanka şöyle söyliyim onlardan çok daha çekiciyimdir bakımlıyımdır o yüzden kafam karışıyor sebebini anlayamıyorum
Belki daha çekici oluyor
ne daha çekici oluyor? Dış görünüş olarak daha güzel olduğuma eminim ama nedense ilgi alamayınca vazgeçiliyor erkekler artık zordan kaçıyor erkekler çok feminen olmaya başladı
Pek sanmıyorum ben öyle değil
nasil
kanka profılde kardeşim var
Nasil ya
ben de onu soruyorum
sagol muhendıs
Aynen
evet?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?