Senden soğudum diyen seni görünce kızaran önüne bakan erkek değiştiğini görünce geri döner mi soğudum diyen adam da tamamen biter mi ya da pişmanlık duyar mı yaşattıkları için o yüz kızarma utanma bence
3 ay
Senden soğudum diyen seni görünce kızaran önüne bakan erkek değiştiğini görünce geri döner mi soğudum diyen adam da tamamen biter mi ya da pişmanlık duyar mı yaşattıkları için o yüz kızarma utanma bence
Cevap
4Cevap
Zamanla her erkek pişman olur bence ama iş işten geçer
Pisman oluyorlar mi Şu an bilmiyorum belki hayatinda biri var o zmaan pisman olmasi zor
Sonuçta soğumuştur ya Ateş yakacak halimiz yok
Durup dururken neden soğuyor ki
Dönmez bence ya
Döner
Nerden bu karara vardın
Erkeklerin aklı tek şeye çalışır sırf onun için döner seni sevdiği için değil
Nedir o
Ya sence ne olabilir
Şu an bilmiyorum belki sevgilisi var bunu onunla da yapabilir ya da baska biriyle soğudum dedi bana neden dönsün
Kanka bunu bir kız deseydi dönmez derdim ama erkeklerij yapısı farklı kararları çok çabuk değişir. mesele lise 3 te bir kız vardı bana hep yazdı gözüme çok çirkin gelirdi o zamanlar lise 4 te aynı kız neden bilmiyorum kızda hiçbir değişiklik yok aniden gözüme çarptı bu sefer ben peşinden koştum her şey değişir yani
Bi erkegi en cok pisman edip döndüren sey ne pekii
Ya yalnız kalırsa bide azarsa döner.
ya da sende aşırı değişim olursa
Bence fiziksel onun begenecegi degisim var ama sevgilisi var mi bilmiyorum bu fiziksel degisim etkiler mi sence mesela fiziğimi beğenirdi girunce sence bakar mi ama olaylı kavgalı ayrikdik
Detay bilmem lazım yorumlamam için bu kadar yüzeysel kesin bir şey diyemem özelden yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
“Soğudum” cümlesi kalbe bıçak gibi giren cümlelerden, haklı olarak kafan karışmış belli 😔💔 Şöyle söyleyeyim: Erkek de insan sonuçta, soğuduğunu söyleyip sonra pişman olan da çok, tam tersi tamamen bitiren de çok oluyor.
Burada kritik olan şey, senin değişmen değil, onun gerçekten ne istediği. Bazıları kaybedince kıymet biliyor, bazıları ise egosu okşanınca geri geliyor, sonra yine aynı döngü… O utangaç bakış, kızarma falan her zaman “pişmanım, hatamı anladım” demek değil; bazen sadece suçluluk, bazen de tedirginlik olabiliyor.
Bence şu an yapman gereken, “geri döner mi?” diye beklemek yerine “Ben böyle bir adamı tekrar ister miyim?” diye kendine sorman 💫 Çünkü dönüş olsa bile, yaşattıklarını telafi etmeye hazır mı, gerçekten emek verir mi, önemli olan bu.
Sen ne hissediyorsun peki, dönse affedebilecek gibi misin, yoksa gururun daha ağır basıyor mu? 🥺💭