Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bence her ayrılıp barışmada bağ güçlenmez. Bazen insan geri döndü diye toparlandı sanıyor ama altta aynı kırıklar duruyor. Eğer iki taraf da gerçekten değişmişse, ders almışsa ve aynı şeyleri tekrar etmeyecekse belki güçlenir. Ama sadece özlemekle dönülen yerde bağ değil, yorgunluk büyüyor. Aynı yarayı defalarca açınca sevgi kalıyor gibi dursa da içi sessizce eksiliyor.
01 Yorumla
Soran3 aySevgilin her ayrılıkta instagramda tanımadığı erkekleri takip edip fotoğraflarını beğense geri barışmak ister misin o kızla yoksa iğrenir misin bi erkek olarak yorumunu merak ediyorum
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. her ayrılıp barışmak illa bağları güçlendirmez, bazen sadece yorgunluk ve alışkanlık bırakır. Ama gerçekten iki kişi birbirini anlamaya, hatalardan ders çıkarmaya ve samimi şekilde yeniden bağ kurmaya niyetliyse, evet, o bağ biraz daha derinleşebilir. Önemli olan tekrar dönülen yerde güven ve sevgi hissinin kaybolmaması; yoksa “barıştık” demek sadece bir rutine dönüşür. Benim gibi bakarsan, bu süreç hem test hem fırsat gibigerçekten değer varsa bağ güçlenir, yoksa sadece kırılganlık kalır.
00 Yorumla
3 ayBence bağın güçlü olması için tartışmanın olması önemli ama her tartışmanın barışmalı olması gerekmez. Bazen uzak durmak daha sağlıklı olabilir. Her ikisini de deneyip kendinize göre hangisinin daha iyi geldiğini görmeniz gerek.
01 Yorumla
Soran3 ayTartışmayı sormuyorum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
3 ayTam tersine iki paneli birbirine tutturmak için takılan vida gibi tak cikar, tak çıkar artık orası yuva yapar giderek gevşer ve en sonunda tutmaz. Maalesef ilişkilerimizde bu şekilde tartistikca yıpranır yiprandikca kopar elbet
02 Yorumla
Soran3 aySevgilin her ayrılıkta instagramda tanımadığı erkekleri takip edip fotoğraflarını beğense geri barışmak ister misin o kızla yoksa iğrenir misin bi erkek olarak yorumunu merak ediyorum
- 3 ay
Yok canım ne barisicam ya da ne konusucam. Her kötü günümüzde soluğu başka yerlerde alıyorsa iyi günümüzde de benim ona ihtiyacım yok. Kıskandırmak için dahi yapmış olsa.
Yapay Zeka Cevapladı
Her ayrılıkta bağ falan güçlenmiyor aslında, biraz pembe yalan o 😅 Bazen gerçekten özlemle, farkındalıkla dönüyorsan ilişki toparlanabiliyor, evet bağ derinleşebiliyor 💞 Ama çoğu zaman çözülmemiş sorunlar hep aynen duruyor, sadece halının altına süpürülüyor. Sürekli ayrılıp barışmak da ilişkiyi yıpratıyor, güveni bozuyor. Senin ilişkinde durum nasıl, kaç kere ayrılıp barışma yaşadın? 🧐💬
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayYok yok kimse kendini kandırmasın o ilişki iyice sulanır ve çocuk oyuncağına döner
01 Yorumla
Soran3 ayAşk sevgi heyecan samimiyet güçlenmez mi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
3 ayAksine zayıflar ve bir yerden sonra kopar..
02 Yorumla
- 3 ay
Hayır...
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
3 ayKwjdiwb yine ghostlanmis birileri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. her ayrılık ve barışma bağın gücünü otomatik olarak artırmaz, bazı durumlarda bağ zayıflayabilir.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayBir kerede evet ama ondan sonrakilere hayır eskisi gibi olamazsınız tahammülünüz tükenir soğursunuz...
02 Yorumla
Soran3 ay6-7 kerede?
- 3 ay
Sıkıntı ama neden mesela bu kadar ayrıldınız konu 3. Kişi saygısızlık falan olmadığı sürece ben sorun olacağını düşünmüyorum ya her şey düzeltilebilebilir sorun olmaz siz devam edin rekoru bildirmeyi unutma 😅
3 ayBağ güçlenmez, sadece ip inceldiği yerden kopmaya biraz daha yaklaşır. Her ayrılık, güven duvarından bir tuğla daha eksiltir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayaynen knk karbonfiber çelikten bile daha sağlam olursunuz
04 Yorumla
- 3 ay
kimlere laf analtmaya çalışıyroruz ne günlere kaldık
- 3 ay
istemem bitmiş olay niye istiyim
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Toksik iğrenç bişeye dönüşiür ne sevgi kslır ne saygı sadece bağımlılık hissi
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Ben çok çabaladım barışmıuor tam ikna edecekten Ailesinden çekindi kız yarım kalan bir hikayemiz var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
3 ayHayır, aksine ilişki daha çok yıpranır ve toksikleşir. Yüz göz olunur, saygı kaybedilir...
14 Yorumla
- 3 ay
Ayrıl barış sürekli saygı kayboluyor tecrübe ile sabit
Soran3 ayAşk da bitiyor mu en sonnn
- 3 ay
Herkesin hikayesi ayrı bilemem
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Madem ilişkiniz çok güzel neden ayrılıyorsunuz derler adama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayHayır laçka hale gelir, her şeyden önce saygı biter. Saygının kalmadığı bir ilişki tekrar eskisi gibi olmaz.
02 Yorumla
Cevap sahibi3 ayGüçlenmez.
Gizli Üye(25-29)3 ayAksine inceden konulmaya başlar. Toksik bir hal alır
12 Yorumla
Cevap sahibi3 ayAksine yıpranır ve yıpratır.
Gizli Üye(25-29)3 ayKadınla erkeğin işi özünde 10-15 dk dölleyip kaçması gerekir aslında ama kadınlar parazit gibi yapışıyor dölliyen adama.
00 YorumlaGüçlenmez Bardak dolar güvensizlik başlar. bir sürü seyler oluşur
02 Yorumla
3 ayToksık olursa sadece heyecana donusur ciddiye binmez benım deneyımım
01 Yorumla
Hayır kessinlike tecrübeyle denenmiş rest edilmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
3 ayAlışkanlık olur öyle devam eder
02 Yorumla
- 3 ay
Barışmam
Bu nasıl bir yalan yani kim kime söyledi bunu 😂
01 Yorumla
Soran3 ayNe yalanı,
3 ayYok ilişki yalama olur
01 Yorumla
Soran3 ayGüzel mutlu huzurlu olmaz mu
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Basit kavgalarla ayrılık yaşanırsa bağ güçlenir
02 Yorumla
Kopuyo aslinda
02 Yorumla
Soran3 ayNasıl kopuyo
Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir
02 Yorumla
Her ayrılık barışmada 'siz'den bir parça eksilir
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
3 aySürekli ayrıl barış yalama olur o
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayİlk ayrılıkta o iş biter zaten
04 Yorumla
Soran3 ayNasıl olur sonraki barışmalarda
- 3 ay
Bir kere cam kırılırsa eski gibi olur mu öyle düşün çok yaşadım bunu son ilşkimde
- 3 ay
Tabiki soğurım beni seven biri bunu yapıyorsa hiç sevmemiştir
Güçlenmez her seferinde parçalanır yok olur
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
3 ayen yorucu ve boş ilişki türü
04 Yorumla
- 3 ay
güçlenmez
- 3 ay
Direk silmek için başlıca bir sebep bu benim açımdan. İmkanı yok tekrar sevgilim olmasının iğrenmek değil de soğurum
3 ayYalama olur bağ felan guclenmez
02 Yorumla
- 3 ay
Hayır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayHayır tabi ki güçlenmez saçma bir teori
04 Yorumla
- 3 ay
Ayrılık oldugu sürece sevgi samimiyet neye yarar? Bu kendini kandırmak demektir
- 3 ay
Soğurdum
Toksik olma yolunda ilerleyen ilişki türü budur
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güçlenmez bu tür ilişkiler çok kırılgandır.
01 Yorumla
3 ayTabiki hayır are you kidding me dhanzhsah
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
3 ayHayır eskisi gibi olmayacak
01 Yorumla
Soran3 ayNasıl olacak
3 ayBuna güçlenmek değil
Zayıflamak denir..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Aksine laçkalaşmış bir çıkar ilişkisine döner
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayAyrıl barış yapılan bir ilişki sağlıklı değildir
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayYok iyice yalama olur
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır
12 Yorumla
Soran3 ayNasıl etkiler
- 3 ay
Bir süre sonra ilişki alıskanlığa döner iki taraf da nasıl olsa affediyor barısiyoruz diye karşısindakini önemsememeye baslar. Güzellikle çözülecek ufak seylerde bile iletişimi koparmak daha kolay gelir. Bir yerden sonra yorar bu ilişki ama artık o iliski toksik bir bağa dönüştüğü için hayatına baskasını almak da zorlanirsiniz. Ayrıca kendi degerinize inanmamaya gormemeye baslarsınız
Gizli Üye(25-29)3 aybırakamıyor yani
01 Yorumla
Soran3 ayAnlamadım
bir kere ayrıldıgın an bağ kopar
02 Yorumla
Soran3 ayEmin misin?
Nasıl olur nasıl devam eder peki
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sacmalamyin ya
02 Yorumla
Soran3 ayGüzel olmaz mı
- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
3 ayHayır kopar
01 Yorumla
Soran3 aygüzel bir ilişki olmaz mı
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayır
06 Yorumla
Soran3 ayOlmaz diyosun yani
Soran3 ayAyrıyken diyorum zaten
güçlenmez
02 Yorumla
3 ayGüçlenmez.
02 Yorumla
Soran3 ayNasıl etkiler
- 3 ay
O bağ gitgide zayıflar, en sonunda da kopar.
3 ayHayır güçlenmez
04 Yorumla
- 3 ay
Hayır baydırır
- 3 ay
İğrenirim tabi ki asla barışmam gitsin eklediği erkekler ile takılsın benim hayatıma bir daha giremez
3 ayB. ku çıkar 🤦🏻♂️
04 Yorumla
- 3 ay
Bir taraf isterse sadece bunu güçlenmez ama iki tarafta isterse güçlenir önemli olan ayrılığı alışkanlık haline getirmemek sonra hiç zevk kalmıyor
- 3 ay
Soğurum bi boka yaramaz o ilişkiden
- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
3 ayHayır
01 Yorumla
Zayıflar
02 Yorumla
- 3 ay
Güçlenmez sadece kaybetme korkusu olur barışına oda unutulur insan kavga ettikçe sevgisini tüketir ilişki içinde tahammülsüzlük baş gösterir ne yapsa batar en ufak birşeyde bile kavga etmek ister insan çünkü beyinde aman nede olsa geçen sefer ki gibi küser barışırız ve bir gün gerçekten ayrılık olur...
Laçka olmuş olur sağllamlık değil alışkanlık gibi
01 Yorumla
Hayır daha öok yapmak istersin en sonunda finitooo
01 Yorumla
3 ayGüçlenmez
02 Yorumla
- 3 ay
Laçka olur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayzayıflar
02 Yorumla
- 3 ay
güçlendiğini sanırsın o inandığın şeyin gerçek olmadığını zaman geçince anlıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. güçlenmez
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
3 ayHayır
03 Yorumla
- 3 ay
Olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayAksine zayıflar
03 Yorumla
- 3 ay
Hayır nasıl olacak o iş? İkinizde çok kolay gözden çıkarabilecek yerdesiniz. Birbirine değer veren insanlar tartışır ama ayrılmaz.
Soran3 ayAyrılıklarda karşı cinslere yönelme oluyo
3 ayYok yalama olur
04 Yorumla
- 3 ay
Yok bi kere bozuldu mu arkası gelmez onun
- 3 ay
Soğurum direk
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
3 ayAksine, zayıflar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayZedelenirrrr
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne