Yakında evlenicez nişanlımı bir kız 3 yıl sevmiş ve kız çok güzel fiziği de öyle kız nişanlımın babası öldüğüne yaşına gelmiş ve hep doğum günlerini unutmaz hep tebrik etmiş benimle nişanlı olmasına rağmen birlikte olmuşlar ama bir kere nişanlımdan ayrıldım ve benimle barışmak için kendini denize bile attı neyse bu kız bizim evleneceğimizi bildiği an terk etmiş nişanlımı nişanlımla parfüm dükkanı açtık ve kıza yazmış ki gel benimle çalış kız reddetmiş sizce o kıza aşık mı? Yoksa bana mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim sıkıştı, çok haklısın böyle şeyleri düşünüp sorgulamakta 😔💔 Kendini suçlama lütfen, ortada çok karışık ve kırıcı bir durum var.
Burada bence asıl konu “kime aşık?”tan çok “sana gerçek anlamda sadık mı ve saygılı mı?” sorusu. Nişanlıyken o kızla birlikte olması, sonra da dükkâna çağırması ciddi bir kırmızı bayrak. Kendini denize atması falan romantik değil, biraz manipülatif bile duruyor 🥲
Bence net bir konuşma yapman şart. Duygularını, güvensizliğini, aklındaki tüm soruları açık açık söyle. Sana o kızla ilgili bütün geçmişi, şu an ne hissettiğini, neden böyle davrandığını dürüstçe anlatmak zorunda. İçine sinmiyorsa, “evlilik geliyor, boşver” deyip bastırma, çünkü evlilikte bu güvensizlik seni mahveder canım 😢
Sence onun gözünün dışarıda olma ihtimalini bile bile evlenirsen, kendine haksızlık etmiş gibi hisseder misin? İçinden gerçekten ne geçiyor, kalbin ne diyor şu an? 💭💕