Erkek arkadaşım instagram arama geçmişinde başka kızları aratmış, normal mi sizce?

Güncellemeler
2 ay
merhaba 1 bucuk yıllık erkek arkadasım bundan 5 ay once ınstagram arama motorunda baska kızlar gordum ustelık bır defa uyardım bırtanesı eskorttu bırtanesı eskı calıstıgı yerden birtanesı nıde arkadasım arattı dedı tabı ben asla ınanmadım cok yalvardı . ilgınc olan akışında hep esc kadınla vardı. affettım barıştık ama o hep ıcımde nasıl baktı neden baktı. neden baktın dıyorum eskı calıstıgın yerdekı arkadasına oylesıne dıyor dıgerlerıne dıyorum ben yapmadım senı sevıyorum dıyor ıcım rahat degı
Güncellemeler
2 ay
merhaba 1 bucuk yıllık erkek arkadasım bundan 5 ay once ınstagram arama motorunda baska kızlar gordum ustelık bır defa uyardım bırtanesı eskorttu bırtanesı eskı calıstıgı yerden birtanesı nıde arkadasım arattı dedı tabı ben asla ınanmadım cok yalvardı. ilgınc olan akışında hep esc kadınlar vardı. affettım barıştık ama o hep ıcımde nasıl baktı neden baktı. neden baktın dıyorum eskı calıstıgın yerdekı arkadasına oylesıne dıyor dıgerlerıne dıyorum ben yapmadım senı sevıyorum dıyor ıcım rahat degıl
Erkek arkadaşım instagram arama geçmişinde başka kızları aratmış, normal mi sizce?