Sosyal çevresi yüksek olan kız arkadaşınızı kıskanıyorsanız ona doğru bir dille nasıl bir şekilde bu hissinizi anlatırsanız kız sizi anlar ve o sosyalliğini eskisi kadar sürdürmez
2 ay
Sosyal çevresi yüksek olan kız arkadaşınızı kıskanıyorsanız ona doğru bir dille nasıl bir şekilde bu hissinizi anlatırsanız kız sizi anlar ve o sosyalliğini eskisi kadar sürdürmez
Normal kral yorumdaki diğer kişilere aldanma geniş çaplı insanlar onlar seven sevdiğinden başkasını görmemeli git söyle benim çevremde kimse yok seninde olmasın diye değil ben senden başkasını görmüyorum sende benden başkasını göremeyeceksin diye güzel dille anlat baktın kabul etmiyor yol al boş ver et
şey dedim geçen odağının bende olmasını istiyorum. Oda bende aynısı istiyorum dedi ama benim olduğum ortamda bile kız başkalarıyla gülüşüyo sohbet ediyorken benim olmadığım durumlarda bu durum bende daha da artıyor nasıl söylücem ya
Reis gülüşüp sohbet ettikleri kızsa sıkıntı yok boş ver kız ortamına bişey deme ama erkekse iletişimi kes kendine saygın olduğunu göstermiş olursun sen iletişimi kesince kız sana yazacak noldu birden bire gittin diye sende durumunu belli edersin benim olduğum ortamda beni hiçe sayıp başka erkeklerle gülüşüp sohbet ediyosun saygısızlığa tahammülüm yok dersin sertte olsa acıda olsa bu yolu izlemezsen zamanla daha çok ezilirsin ilişkide saygı sevgiden önce gelir bunu unutma kendini ezdirme karşıdakinide ezme
Bu durumdan memnun değilsin diye sana göre hareket edecek değil. Öyle bir kadınla yapamazsın, ilişkinin hayrı adına bitirsen karşı taraf için daha sağlıklı olur.
niye sevdiğim kişiyle ilişkimi bitiriyim ama sosyalliğini aynı devam ettirecek diye bir durum olmamalı ya. Nasıl konuşurum diye soru sormuştum
Kıskancım diyorsun, ilişkiniz fazla sürmez. İkiniz de uyumsuzsunuz, bir noktada biter.
Kıskanman çok insanî, özellikle partnerin sosyal ve popülerse bunu hissetmen normal 🫶 Ama amaç onun sosyalliğini kısmak olmamalı, birlikte dengeyi bulmak olmalı bence 💬
Konuşurken “Sen çok dolaşıyorsun” yerine “Bazı anlarda kendimi geri planda hissediyorum, bu da beni üzüyor” gibi kendinden bahsedersen daha yumuşak olur 😊 Ona güven duyduğunu ama bazen kaybetme korkusunun ağır bastığını söyleyebilirsin.
Sence o bu konuyu açtığında nasıl tepki verir, daha önce kıskançlığını fark etti mi? 💭✨
Cevap
2Cevap
Kızı kısıtlayacağına kendin gibi birisini bul
ne biçim yorum bu. sevdiğim insanı bir anda bırakmak mı çözüm
Kıza güveniyorsan ve seviyordan hapis hayatı yaşatmaya çalışman çok mu normal. Narsist misinn sen, sen sevmiyorsun sahip olmak istiyorsun
Kıskanman son derece normal
Asosyal sana ne kizdan
Kendin gbi asosyal birini bulursan sorun yasamazsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?