Rabbim hiçbirimizin karşısına, eş diye yazmadığını aşk diye çıkarmasın
youtube.com/shorts/tpmDEcQjg_8?si=LpTZMFnYMwjJy17Y
youtube.com/shorts/tpmDEcQjg_8?si=LpTZMFnYMwjJy17Y
Hayır uğramadım çünkü davul bile dengi dengine derler , kendi statüme aile yapıma uygun insanlar tercih ettim oyuzden de sorun yaşamadım bu konu ile ilgili , dil , din, ırk ayrımı olan ilişkilerde sıkıntı her zaman doğar
Haklısın
https://voca.ro/15H8UqwuPIIh
Irk ayrımına değil de, ilk sevgilimin annesi kilolu olduğum için "oğluna" yakıştırmıyordu, benim duyacağım şekilde "çok kilolu, kilosu var" deyip duruyordu 4 gözüne s.. tığımın karısı. Oğlu kilolu değildi de neydi sanki, kaç yaşına gelmiş adam olamamış pısırık çulsuzun tekiydi.
İyi ki ayrılmışım iyi kiiii
Hayır hiç yaşadığım bir durum değil ama çok kötü tek sevgili durumunda değil herkes için geçerli karakter eksikliği olduğunu düşünüyorum yazık böyle zihniyetlere acıyorum
İnsanların bize yaşattığı ırkçılığa alıştık neysede
sevgilisine yaşatmaz ki insan bu kırıcı eylemi 😥
Irkçılık ve ayrımcılık gerçekten kalbe tokat gibi vuruyor, hele bir de sevdiğin insandan gelirse çok yıkıcı oluyor 😔💔 Ben birebir böyle bir şey yaşamadım ama arkadaşım yaşamıştı, resmen kendini değersiz hissetmişti.
Sevgi dediğin, insanı olduğu gibi kabul etmekle anlamlı zaten 🫶 Peki sen buna benzer bir şey yaşadın mı, videoyla mı tetiklendi bu soru, anlatmak ister misin biraz? 💭
Cevap
1Cevap
Sevgilim olmadı.
Hagır hiç öyle bir durum yaşamadım
Allah yaşatmasın
Amin hiç kimseye yaşatmasın.
Hayır 🥹
🥺🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?