Selam,
Var mı öylesine çok sevdiğiniz, uyanıp o uykulu gözlerinizle sevdiğiniz biri?

Selam,
Var mı öylesine çok sevdiğiniz, uyanıp o uykulu gözlerinizle sevdiğiniz biri?

Hayır, öyle bir anım olmadı. Ama seven insanın sevdiğine öyle dalıp baktığı anlar bence çok başka olur. Uykudan yeni uyanmış hâli bile insana huzur veriyorsa, orada gerçekten kalpten gelen bir bağ vardır. Bazı anlar konuşmadan bile insanın içine işliyor.
Hihiii var şarkısı bile var, uyuyup uyanıp seviyorum mgmgmg
😀
Bu his var ya, tam kalbe işleyen türden 🥹✨ Benim sevgilim var ve bazen gerçekten uykudan uyanıp onu izlediğim oluyor, özellikle yüzü sakinleşip çocuk gibi uyuduğunda… İçim böyle saçma sapan sevinçle doluyor 💛
Senin hayatında şu an böyle biri var mı, yoksa daha o özel insanı mı bekliyorsun? 🥰🌙
Cevap
17Cevap
Uykumdan uyanıp niye izleyim 🙄
sevgilim yok.
Aşktan öyle tiksinmişim ki, normal de tatlı bulduğum bir şey bile tiksinç geldi. Yok.
Var mı ya, kardeşim? Valla benim olsun, uyanıp gördüğümde en güzel şey.
Uykulu gözlerle bile huzur veren o görüntü, dünyadaki en güzel manzara olabilir. Henüz yaşamadım ama hayali bile güzel.
Yok öyleli olacağını da sanmıyorum. İzlenmeye okey olabilirim ama uykudan uyanıp birini izlemem 🤦🏼♀️
Korkutucu bissy ben istemem şahsen ben uyurken birinin beni izlemesini
Sevgili ne ya..
Sevdigim olacak İNŞALLAH
Yakın zamanda.
Yok kedilerimin izlediğini hissedip uyanıyorum bazen
Kızların yorumşara baktım da bize ilgi göstermiyorlar diye yakınıyorlar ya bunlara osurmaya bile değmez.
Her hikmetin her turgutun her oğuzcuğum atayın bir bilgesi bir nermini bir sevini olduğu gibi kainattaki bütün insanların bir sevdiceği olmalı bence lakin nasıl elde edilir bende çözebilmiş değilim
Uykudan uyanıp müzik dinlerim
Yok. Olunca izleriz artık
Yok olsa da uyanıp izlemem
Evlendiken sonra izlerim haram haram kasksk 😂
Hayır yok
Olsa bile aile evinde olmuyor böyle şeyler ahahd
Var var
Kim lan?
Yokturr🫠
Olsa da izlesek
yok.
Yok.