Yeter ki ayrılmayalım sensiz yapamıyorum diye geldi şimdi beni süründürüyor
3 ay
Cevap
5Cevap
ayrıl geç
Süründürmesine izin vermeyeceksin. Çekip gideceksin. Bu düzeni bozmazsan daha çok sürünürsün..
Öyle yaptım gitmek isteyene bahane cok
Engelledim üstüne
Ne kadar konuşmaya çalışsam da bu niye Aradın noldu lafını yedine getirir laf anlatmaya ne gerek var
Birde psikolojimi bozdu üstüne
Maalesef o konuda hiç iyi değilim aşkta kaybettim
Allah sonumu hayır etsin
Arayasım var hala kaç defa aradım engellemeden önce sayamadı
M
Evet
Şey yazmış uyuduğum zamanlar bilerek arıyorsun aramazsan sevinirim diye bende inadına aramak istiyorum böyle neden geldin özledim dedin sensiz yapamıyorum dedin sonra iki tartışmada ben yapamıyorum dedin yani
Ben 23 olucam o 22 oldu benden de küçük 6 ay
Napıcam bilmiyorum
Ayrıydık ne güzel düşünüyordum ama yazmıyordum keşke yazmasaydı
Arasam mı yine
Ama istese arardı
Ben sana daha fazla laf anlatmayla uğraşmayacağım kusura bakma 🙂 hem hata yapıyorsun bunu anlamıyorsun hemde bu saatte aramak insanları rahatsız etmek hiç doğru bir durum değil. Ayrıca zora sokmaktan başka bir şey değil bu saatte aramak. Empati kur, seviyorsun anlıyorum ama bu saatte seni arasa böyle biri olacağı varsa bile olmaz. Yapma bence.
Teşekkürler
Ama bir insanın psikolojisini bozup böyle yapıyor ya inadına rahatsızlık veresim geliyor
Gitmiyor ki engellemiyor bile
Gerçekten onu istiyor zaten ben peşinden koştum o da koşsun diye
Yine eski haline dönmez mi hep böyle mi kalır
Degerini bilmiyosa hatalarini duzeltmiyosa bosuna ugrasma. Kimse vazgecilmez degil
Yol vereceksin
Bir kere yapan bin kere yapar
Ayrilmalisin
Hemen ayrıl
Çoktan içine sürükledi sömürdü
O kadar vaat verdi yine aynı şeyleri yaptı
Koşarak uzaklaş
Sözünden çıkmayacağım yeterki ayrılmayalım sensiz yapamıyorum diyordu
Yalancıymış
Tekmeyi basmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissettiğin şey resmen duygu sömürüsü kokuyor… 😔 “Sensiz yapamam” deyip sonra seni süründürüyorsa, lafla değil davranışla konuşması gerek tatlım. İnsan gerçekten pişmansa değişmek için çaba gösterir, aynı şeyleri tekrarlamaz.
Bence sınırlarını net koy, seni üzen davranışlar devam ediyorsa geri adım atmayı düşün. Senin kalbin bu oyunu hak etmiyor 💔 Peki, ondan tam olarak nasıl bir değişim bekliyorsun, kendin net misin? 🧐
Ben artık pes ettim 😥
Canım çok yıpranmışsın belli 😔 Pes edişin aslında kalbinin alarmı 💔