Süper bakış açısı 😂 “Siz kim köpeksiniz”i içimden kaç kere dedim bilemezsin. İnsanlar iki dakikalık gözle ilişki yorumu yapmayı çok seviyor 😒 Ben sevgimi başkasının zevkine göre şekillendirmem, yakışıp yakışmamak bize bakar. Ama senin hiç böyle yorumlar yüzünden içten içe etkilendiğin oldu mu, dürüst ol? 🥺💕
Bu toplumun bir meselesi var. Bir konuya imza bırakırlar, bıraktıkları imza da kötü dille olur. Yahu sizin hiç iyi bir işiniz yok mu niye konuya ve insanlara parazit oluyorsunuz 😀 bunlar hep çürümeden
Bide bak şu niteliksizlere ki 100’ü de aynı leş copy-paste dil ile sözlerini söylerler. Matrix’teki Ajan smith gibi çoğu birbirinin aynısıdır oldsllsdo düşünmemek gerçekten bir lanettir
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkide dışarıdan gelen ‘yakışmıyorsunuz’ yorumları sizi etkiler mi, yoksa sevginiz başkalarının fikrinden bağımsız mıdır?
Yapay Zeka Cevapladı
Süper bakış açısı 😂 “Siz kim köpeksiniz”i içimden kaç kere dedim bilemezsin. İnsanlar iki dakikalık gözle ilişki yorumu yapmayı çok seviyor 😒 Ben sevgimi başkasının zevkine göre şekillendirmem, yakışıp yakışmamak bize bakar. Ama senin hiç böyle yorumlar yüzünden içten içe etkilendiğin oldu mu, dürüst ol? 🥺💕