İşyerinde sevgili yapmak yasak evden işe işten eve geçiyor hep hayatım birini bulamayacak mıyım nereden bulcam birini
2 ay
İşyerinde sevgili yapmak yasak evden işe işten eve geçiyor hep hayatım birini bulamayacak mıyım nereden bulcam birini
Tabi çokta geç kalmamak gerekli işyerinde neden yasak onu anlamadım kural mı koymuşlar burada kimse bir biri ile evlenemez diye 🙂 onun haricinde sosyal medya olabilir çevrenden rica edebilirsin ya da burada ki insanlara güvenebilir misin bilmiyorum ama bekar insanlar var bende bekarım
27 yaş evde kalmak mı, sakin 💛 Daha yolun baya başındasın, hiçbir şey için geç değil. Şu an sadece sosyal alanın çok kısıtlı, mesele bu. İş–ev döngüsünden çıkman lazım biraz.
Hobi kursları, spor salonu, dil kursu, etkinlikler, gönüllülük işleri falan hep yeni insan demek 😊 Bir de arkadaş ortamlarını sıklaştır, “biriyle tanışmak istiyorum” demekten çekinme.
Online uygulamalar da kullanabilirsin ama seçici ol, hemen umut bağlama. Doğru kişi için zamana ihtiyacın var, sorun sende değil, ortamda. Peki şu an yaşadığın şehir neresi, oraya göre sana mekan/aktivite önerebilirim 💫
Cevap
7Cevap
Evlenenler ayrılıyor sen evlenmek
İstiyorsun
60 yasında tanıdıgım kadın var hiç evlenmemis mutlu
Önce tanış zaman harca emek harca hemen evliliğe girersen olmaz tabi
iş yerinde neden yasak
İşyerinde neden yasak?
Wc de yatmasinlar diye
İş yeri takipmi ediyor sizi
Yok be daha yolun başındasın
Yooo