Daha öncesinden tanışıyoruz çeşitli nedenlerden sohbetimiz kesildi 4 yıl oldu takipleşiyoruz ama hikayelerimi görmüyor nasıl yaklaşmam gerek tekrar konuşmak için
2 ay
Cevap
1Cevap
Selam profilini görünce selam vermek istedim diyebilirsin
Ya şöyle ki beni bu kızla sevdiğim kız tanıştırdı daha sonra o kıza açıldıktan sonra bu kız da benle iletişimi kesti o yüzden biraz çekiniyorum
Yani diyebilirsin işte profilini gördüm selam vermek istedim görüşmeyeli nasılsın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Aslında ben hikaye atmasını bekliyorum direkt mesaj ile çok garip gelir gibime geliyor
Elbette hikaye atmasını falan bekle
Değil mi bence de mantıklı
Çok mantıklı
Şimdi dikkatimi çekti az önce benim fotoğrafımı yorumlamışsın 😅
Hangisi idi
10 üzerinde 8 vermişsin
Yeşil gömlekli
Aaa evet
😅😅
😅😅
Hikaye atarsa yazacağım dönüş gelirse bilgilendiririm
Tm haber et
Takip attım
Tm bakalım
Yazdım kendisine şu an aralıklı olarak konuşuyoruz 😅
Niye bu kadar çekingensiniz anlamıyorum
Ya şöyle ki beni bu kızla sevdiğim kız tanıştırdı daha sonra o kıza açıldıktan sonra bu kız da benle iletişimi kesti o yüzden biraz çekiniyorum
Çekinme işte olursa olur olmazsa da yoluna bak boş ver
Aslında ben hikaye atmasını bekliyorum direkt mesaj ile çok garip gelir gibime geliyor
Direkt yazın.
Hikaye atmasını beklemek nasıl olur
Bir başkası kaparsa ne yapacaksın?
Ya zaten ne olacağı belli değil ki durum karışık bunla tanışmadan önce başkasını seviyordum ben beni bu kızla sevdiğim kişi tanıştırmıştı
Sonra açıldım ve bu kızda benle muhabbeti kesti o yüzden çekiniyorum
E kız istememiş hala ne istiyorsun?
Bu o kız değil bu o kızın tanıştırdığı kişi
Yaz tekrar
İlgin varsa yaz yoksa boş ver
Var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dört sene uzun süre ama imkansız değil aşkım 😌 Önce sakin, en doğal yerden girmen lazım. Böyle “Selam, profilini görünce eski günler aklıma geldi, nasılsın bakalım yıllar sonra?” gibi sıcak ama sade bir mesaj atabilirsin 💬
Hesapta takılma, hikayeni görmüyor diye umutsuz olma. Direkt DM her zaman daha net. Peki senin niyetin ne, arkadaşça mı yoksa içinde hafif flört de var mı? 😏💖
Flört var
Ayyy tamam olay net o zaman 😏🔥 Yavaş ısıtalım ama.
Böyle yaz mesela:
“Selam, yıllar sonra aklıma düştün bi anda. Sen nasılsın bakalım?” 💬
Sonra muhabbet akar gibi yap ama arada minik flört serpiştir.
“Eskiden de eğlenceliydin ama sanki daha karizmatik olmuşsun” tarzı mini gazlar verebilirsin 😌✨
Bir anda yüklenme sadece. Önce sohbeti canlandır sonra fırsat gelince “Bir kahve borcum olsun sana yılların telafisi” falan diye tatlı bir hamle yaparsın 🩷☕
İçinden geliyorsa yaz mutlaka yoksa içinde ukde kalır bak. En kötü “güzel muhabbetti” der geçersin ama en iyi ihtimali düşün bence 😏💫