Buluşmuştuk yanımda oturuyordu ben sigara içmiyorum bunu bildiği halde sigarasını yaktı bana dönüp bütün dumanı yüzüme doğru üfledi sinirlendim ama belli etmedim neden yaptı sizce?
3 ay
Düz saygısız ve kıro erkek hareketi. İlişkinizin başındaysan ciddi gözden geçip, ileride her türlü küfür, kaba hareket beklenir böyle tiplerden.
Evet ilişkinin başındayım bide bı kere de değil yanımızda tanıdıklar varken de yaptı aynısını
Kendince erkeklik taslıyor, karizmatik görünmeye çalışıyor halbuki yaptığı hem itici hem de çok saygısızca bir hareket.
Bu yaptığı aşırı saygısız ve itici bir hareket, bunu net söyleyeyim 😑 Sigara içtiğini biliyor olman başka, dumanı bile bile yüzüne üflemesi bambaşka. Bu resmen sınır test etmek, güç gösterisi ya da seni küçümsemek gibi duruyor.
Bence bunu onunla açık açık konuş, “hoşlanmadım” de. Sen sorsan, yüzüne duman üfleyen biriyle ilişkiye devam etmek ister miydin? 💭💔
Cevap
8Cevap
bunun cinsel bir anlamı yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum?
Erkek bunu sevdiği kıza yapar seni seviyorum anlamına gelir seni seviyorum demiş sana sigara ve duman dilinde.
Bunun tam olarak anlamı seni... demek. Hayat kadınları bike hoş karşılamaz
Nasıl yani bunu mu demek istedi acaba
Tam olarak bu anlama geliyor. Açık ve net
Oha ya bı kere de yanımızda tanıdıklar varken yapmıştı
Uzaklaş direk
ALLAH'ın emirlerini önemsemeyen, umursamayan, ciddiye almayan cen.@bet nesiller ve onların cinsellik üzerine kurulu bunu aşk, sevgi diye pazarladıkları ilişkileri.
Eski sevgilim de bana yapmıştı birkaç kere ben de sigara kullanmıyorum ve sinir bozucu bence
Sinirlendirmek için yapmış 😄
Sen Duman kadar değersiz son demiş direk
Kısacası hayvanlık
Boş işler
terket
Afedersinde mal çünkü
Seni arzuluyorum demek bu
Keko çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?