Bence hayır ama alışkanlık yapınca devamı geliyor ki. Sizler ne düşünüyorsunuz canlar?

#aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
Bence hayır ama alışkanlık yapınca devamı geliyor ki. Sizler ne düşünüyorsunuz canlar?

#aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
Sürekli olarak anlaşmazlık ve tartışma olan bir ilişkiyi sürdürmek iki tarafa da aslında büyük haksızlık olur çünkü iki tarafta hiçbir zaman birbirinin haklı ve haksız olduğunu düşünmeden birbirini kırma peşinde Gezer
Söylediğiniz tarzda olan ilişki tanımı kaostan beslenendir.
Çözüm odaklı bir hayat , yaşam insanların hayat enerjisini yavaş yavaş tüketir.
Patlama noktasına gider.
Ve biter.
Günümüzde olduğu gibi trend olan manipüle etmede ilişkide ilişkinin bitmesi gerektiğinin göstergesidir.
Sürekli tartışmak bir süre sonra saygıyı ve huzuru tüketiyor. Eğer tartışmalar orta yolu bulmak yerine sadece birbirinizi kırmak için yapılıyorsa, alışkanlık diyerek devam etmek iki tarafa da haksızlık olur. İlişki, kaos alanı değil, huzur bulduğun yer olmalı.
Hayır tabii ki. Sürekli kavga tartışma varsa orada bir sorun vardır.. baktın bu devam ediyor ve konuşmak, anlaşmak , orta yolmak bulmak yerine ısırıyor, sal doğasına uğraşma. Yani olmuyorsa olmuyordur herkes kendi yoluna 🙃
Sürekli tartışılan ilişki gerçekten çok yıpratıyor, senin de içten içe “mantıklı değil” demen bence kalbinin cevabı zaten canım 💔🧠 Alışkanlık kısmı çok tehlikeli, bazen sevgiden çok korkular bağlıyor bizi.
Şöyle düşün; tartışmalar sizi büyütüyor mu, yoksa bitiriyor mu? 🥲 Partnerinle konuşmayı, çözüm aramayı denedin mi, yoksa aynı döngüde mi dönüyorsunuz? 💬✨
Cevap
40Cevap
Hiç tartışmamak da hep tartışmak da sıkıntı, her şey kararında olmalı tartışma da sevgi de.
mantıklı değil
iki insanın olduğu yerde tartısma yoksa sorun vardır. Fakat, kimisi tatlı tatlı tartısır kimisi kırıcı olur. Bence arada ki farkı yaratacak olan şey bu davranıs ve tavır biçimidir can.
Elbette sürekli tartışıp barışmak ilişkileri toksik ilişki hâline getiriyor ve sonuçları da dayanılmaz oluyor bunu bir arkadaşımdan biliyorum
Fotoğrafa bakınca iyi ki yalnızım dedim. Kadın ne kadar güzel olursa olsun, Adamın yerinde olmak istemezdim doğrusu.
Devam ettirmek yalnız isen hayır. Fakat çocukların var ise drvam etmesi daha sağlıklı olabilşyor çocjklar açısından
Arada olur ama sürekli ise ayrı dünyaların insanları olmuş oluruz. Gezmek tozmak artık caiz değildir 🤭
Ara sıra tartışma olabilir aksine inişli çıkışlı olmak ilişkiyi monotonluktan çıkarır. Ama çok sık oluyorsa yıpratır
Mantıksız tanam sureklı bır kavga varsa gitmiyordur o ilişki iki tarafafa işkence en guzelı konuşup tatlı tatlı ayrılmak
Bu bildiğin zehirli sarmaşık en temizinden ayrıl kurtul bu olması gereken
Mutluluk ve güvenden daha çok acı çekiyosanız evet
Devamlı tartışıyorsanız sürekli , devam ettirmenin hiç bir anlamı yok..
Bir dönem olabilir veya bazı konularda olabilir. Her zaman, her şeyde sıkıntı.
Sürekli tartışma varsa artık huzur olmaz saygı kalmaz yaşanacak birşeyde kalmaz
Her konuda tartışıyorsan ve fikir ayrılığı varsa o ilişkiyi sürdürmek manasız geliyor bana
Ben istemezdim açıkcası ya
Valla o işten bir cacık olmaz olsa da ekşi olur
boş ver, pořádadeğmez.
Hiçbir zaman sürekli aynı konu üzerinde tartışmam
Hayır hiç mantıklı değil
Çok tartışma olması iyi değil
İlişki huzur alanı olması gerek.
Mantıklı ben toksikliği severim
Yok ya kaosu bir yere kadar kaldırıyor bünye
Değil çünkü zamanla herşeyi tüketir
Yokuş aşağı iterim ki
Zor be bacım yıpratıcı olur
cinsel uyum varsa evet
Cinsel uyumu nasıl tarif edersiniz?
@denizzkızııı04 tarafların birbirlerini arzulamaları, yazışırken bile birbirlerini isteyebilmeleri, bir aradayken temas halinde olmaları gibi gibi şeyler. yani mecuriyetmiş gibi beraber olmamaları, birbirlerinin tenindeki en ufak pürüzleri bile bilmeleri.
Tabiki hayır hep itiş kakış olur mu
Hayır hiç mantıklı değil
Tartışma çok yıpratıyor ama kalbinin sesini dinle
Hayır, insanı yıpratır
Tartışma olmazsa kısa sürer ilişkş
Kırma yoksa olabilir
Hayır sürdürmem
Koy popon yenisi gelsin
İlerledikçe daha kötü olur
Eğer karşılıklı sevgi varsa olabilir
Tartışma sebebi ne göre değişir
Hayır mantıklı değil