Ayrıldıktan 1 hafta sonra hemen sevgili yapan erkek gerçekten beni hiç sevmemiş mi, tamamen bitirmiş midir?

24 saat telefon kapanmadan sıkılmadan konuştuğum biri vardı bi platformdan tanışmıştık kavga ettik ayrıldık o uygulamada birçok kişiyle oynamışım bir oyun vardı orada oynarken gördü beni falan oradaki arkadaşları da benim hakkımda yalan şeyler söylemişler her yerden engelledi beni ben bir yerden ulaştım sen hangi yüzle arıyorsun aşağılıksın sen artık benim gözümde sen o oyunu nasıl oynarsın +18 muhabbetleri olmuş falan dedi artık gözümde değerin yok onurun gururun varsa işte karşıma çıkma bir daha ben artık eskisi gibi hayatıma bakacağım sen de hayatına bak sen nasıl kadınsın da oradan çıkmazsın orada oyun oynarsın sen 3 ay sonra illaki kulağıma gelecek buradaki kötü kadınları geçersin dedi sonra bak iyi kızsın ortam bozar seni o oyunlar ayrıldık ama gene iyiliğini istiyorum o tür yerlere gitme oynama dedi hemen de sevgili yapmış ekran çekti attı inatla yaptın sen dedim olsun dedi öyle olmaz böyle olur işte falan dedi beni hiç sevmemiş midir yoksa öfkesinden mi böyle konuşuyor geri sizce döner mi ya da tamamen bitirmiş midir gerçekten gözünde kötü birisi miyim

Ayrıldıktan 1 hafta sonra hemen sevgili yapan erkek gerçekten beni hiç sevmemiş mi, tamamen bitirmiş midir?