Normalde gurur yapıp yazamayan ex’in bayramı fırsat bilmesi: cesaret mi, omurgasızlık mı¿
Yazsa düşer misiniz 😅

O değil de en güzel ex'le kavga ediliyor, napacak bir daha mı ayrılacak sjdj
Normalde gurur yapıp yazamayan ex’in bayramı fırsat bilmesi: cesaret mi, omurgasızlık mı¿
Yazsa düşer misiniz 😅

O değil de en güzel ex'le kavga ediliyor, napacak bir daha mı ayrılacak sjdj
İlk ciddi niyetli hoşlantı ve sevgi akabi mantıksal ve de duygusal olarak karşılıklı denkliğimiz üzeri bir bayan ile tanışma için ona aracı ile haber yollamaya kalktım 17. yaşımda. Önce kafama 1 kova suyu kovası ile birlikte cömertçe 4. kattan attı ve motorsiklet ile giderken kafama isabet etti ve düştüm :). Sonrası tanışma cevabıma hayır cevabı yolladı :(. Halbu'ki bakışıyor'duk ikide birde dükkan'ın önündeyken bana bakarak gelip geçiyordu, apt. duvar kenarın'dan kafasını çıkarıp bana bakıyor bende onu görünce kaçıyordu :). Bir daha cesaret edip ona olan duygucuklarımı açtım, olur dedi :). Önceki teklifimi neden red ettin dedim canım sıkkın'dı babamın personelinin hanımı vefat etti ondan dedi :(. Akabi peki su dolu kovayı neden kafama attın diye soramadım :). Bir gün beni aradı düğüne gidecem haberin olsun dedi, sağolasın haber verdin dedim ama, mini etek giyip gidecem deyince..! cevabım : Ben senin eşin değilim sana karışamam ama bir erkek olarak şunu bilmeni isterim sana cinsel arzu ile mini eteğine bakarlar buda beni üzer ama sen bilirsin dedim.. Cevabı : Sen benim neyim oluyorsun'da bana karışıyorsun dedi? benibir daha arama dedi ve telefonu kapadı. Bende cevap hakkımı kullanmak için aradım açtı : Tamam seni aramayacağım sen de beni arama dedim yüzüne kapadım telefonu ve akabi keyif çikolatası yedim cam içinde uzun sade gazoz eşliğinde balkonda :).4 yıl sonra aklıma geldi tabi olgunluk hayat tecrübesi kişilik yerine oturmaya başlayınca bir arayayım dedim iyi niyet ile belki tekrar devam ederiz evlenmediyse ve sevgilisi yoksa vb. hal hatırda sorarım insanız sonuçta kalbi kırıldıysa son tel konuşmamız üzeri yüzüne kapadığım için bir özür dilerim dedim'ki oda dilemeliydi benden ama : Açtı telefonu hal hatır sordum sevgilisi yokmuş ancak aramakta geç kaldın geçti bolunun pazarı sür eşşeği niğdeye dedi :) o zamanlar ne demek anlamamış sonrası öğrenmiştim :), olsun dedim başarılar diledim ve kapadım telefonu. Ancak şu an benzeri bir durum olsa arama derse biter bir daha asla aramam.
Ya iğrenç bi nedenden ayrılma olmadıysa yazan yazsın problem değil de ben şu an öyle bi düşüncem yok şahsen. Ha 2 tanesine sonradan yazmıştım. O ikisi harbi iyiydi bilmiyorum gönlüme daha bi dokunmuş olsalar gerek yazmıştım yapmadım değil yani. Ama bazı durumlar var artık o kişi hiç olmamış gibi olur orada yazan da dediğin gibi omurgasızdır harbiden.
Yazanlar vardır ama ben bunu biraz fırsatçılık olarak görüyorum Mesela Bayramda ne bileyim özel günlerde yazmak niye yazıyorsun ki yani Eski sevgilime Ben şimdi niye yazayım gerekçemle Aslında onun yazmasının sebebi Bayram kutlamak ya da özel gün değil sohbeti ilerletip Acaba bir daha şansımız olabilir mi kapının kilidi bana değişmiş midir aynı mıdır
İllaki bunu Yapan Vardır.. ama kimse yazmaz bana bayram mesajı atan yoktur.. bunu fırsat bilip yazması da dikkatini çekmek için dir yani onu hala unutmadığını göstermek için bir bahane bur fırsattır..
Merhaba @Sosyetic_SheqiiL hanım
Bayramınız kutlu olsun efendim.
Sizin de bayramınız mübarek olsun 🥳
Bayramı bahane edip yazan ex bence ne tam cesur ne tam omurgasız, net: fırsatçı 😅 “Gururumu bayram harçlığı gibi bozdum geldim” kafası. Benim ex yazsa, geçmişteki sebebe göre bakarım; kalbimi kırdıysa asla düşmem, maksimum nazik cevap verip kapatırım 🚫 Senin ex yazsa içten içe merak eder misin, yoksa direkt engel mi? 💬✨
Düşünecezz
Hahaha düşün bakalım sakin sakin 😏 Kafanı netleştir kalbin boşuna çarpmasın 💔✨
Cevap
56Cevap
bayram değilde bu gün 4 sene önce ayrıldığım kadın yazdı uzun zamandır seni arıyordum bulamadım diye 😅😅
Nerede aramış ahaha
Mumla aradı sanırım ondan ulaşamamış 😅😅
Kaç tane kullandı acaba 😂
Allah bilir 😂
Bayramı bahane bulamıyorlar "Özledim." diye içinden konuşurlar, dışa vurmazlar.
Ben yazmam ama yazanları gördüm 🤣
Aşkımdan ölsem de yazmam ne gerek var hdjf
Büyük konuşma bakim dkdk
Civciv kadar konuş minik minacık dkdk
😅🤍
Omurgasızlıktır bana göre. eski sevgiye yazmam.
Yazmadım. Eskiden hem bayramını kutlar hemde benden büyük olduğu için elini öperdim jfjj şimdi ayrı olduğumuz ve dönüşü olmayan yolda olduğumuz için gerek yok. geriye bakmıyorum, yazmayıda düşünmüyorum 😄
O yazsın
He ne bileyim işte yazsın bana shdj
Yok ya çokta lazım değil jrjj yazınca sanki bir halta yarıyorlar😅
Yazmış oluyorlar sevap points djdj
Yani yani sende haklısın jfjj yazsınlar işleri ne 😂
Önce kim kutlarsa o kazanır djd
Mantıklı jfjhf
Böyle insanları hiç anlamıyorum yaa. Şey bayrama kaç saat kaldı ya bi mesaj atacaktım da zamanlı olsun...
Napsınlar bu insanlar 😒
Asfjashfb. Bence seviyorsa yazsın bişey olmaz zaten. Ben özellikle bayramı beklemem özlüyorsam iletişime geçerim. Özel bir şeyler beklemem yauuw.
Hee cevap alma olasılığı çok yüksek olduğundan bayram seyran beklenir skfk
Cevap vermiyorsa da bunu öğrenmek için bayram beklenmemeli eziyet olur valla eheheh
Yahu bayramı bekleme sebepleri bu ondan önce nereden bilecekler cevap işini. 80% cevap verirler bayramı kutluyoruz herhalde sjd
Kürtajj yapıyoruz diyorsun :D
Bilemem artık orasını, mantık yürütüyoruz şurada
Doğru yapıyorsunuz efenim :D psycho her zaman ki psycho luğunu ypaıyor sadece aufbashk
Yazacak olsam pat diye alakasız yazardım, daha gerekçesiz daha dürtüsel hali daha makbul olur bence :D
Bence de
Bayramdan önce yazmaya cesareti olmayan bayramda da yazmasın deriz shsj şaka şaka yazmasınlar huzurlu huzurlu geçirelim bayramımızı
Huzur kaçıranlar djd
Yok yaw niye yazayım derken eski sevgilime atacagım mesajı paylaşayım🤣
https://www.youtube.com/embed/rNJiM2oQBmMAhaha iyiymiş mani yazacaksın yani
Evet manili olsun Malum ramazanda davulcular mani söylüyor🤣🤣
😅
Millette konuşmak geri dönmek için her fırsatı değerlendirmeye yer arıyor. Geri dönmek isteyen varsa açık açık yazsın ya 😂
Ahaha utanırlar
Oha gömdü resmen djd
Yani normal zamanda cesaret edemeyen biri bayram olmasa o zaman hiç mi yazamayacaktı derim bakmam bıle
Nasıl korktuysa 🥹
😂😇
aklımdaysa yazarım işte ne güzel fırsat asdfasd
En azından dürüst djdj
Napacak bir daha mi ayrilacak 😅Ex mex istemiyorum kiz miz 😅
İstemem yan cebime doldur diyon kkf
Bak ya ne zaman oyle dedim 😏
Ne denir ki , annenler evdeyse el öpmeye geleceğim falan diye mi başlanır 😂
Öyle başladığını düşün
Helal djd
Yazmasınlar bana bayram mayram dinlemem ben jdmsmdmsm
Sana bayram gelmii mi djdj
Geliyyyde bayram diye yazıyorsa harika şekilde küfür edilip engellenilir bencede ndmdndmdmdnd en nefret ettiğim şeydir
Ay yazık neyi bahane edecek yahu djd
Etmesinler exten next olmaz kdmsmsms
Yıktın sevgi denen umutlarını:D
Boyu devrilsin onların ne sevgisi omurgasızlar jsmdmdndm
Eyvah kaya fırlattı dkdk
Altında kalsınlar hshshdhdh
Yazmadım yazmayacağım yazmayacaklar yazamayacaklar. d
Büyük konuşmasana
Büyük konuşmuyorum net konuşuyorum 😏
Yazsınlar da gör
Kimse yok lan ejdjd
Niye yalancısın ddj
Yalan nedu ya yenur mi djf
Kendine sorasın 😅
Sordum bilmiyomuş. d
🤦🏼♀️😅
Ahahaha küçükkendi onlar ya artık yiyen olmaz zaten 😂
Yerler ağa yerler
Yiyen de hak ediyordur kandırılmayı o zaman desem kızar mısın?
Yoo shdj
Di mi öyle çünkü shdkfjdk
Gelmek isteyen yeni biri varsa kapımız açık. Eskilerden herkese tüm kapılarım kapalı.
Not : Bu siteden herhangi birine bir duyuru değildir. Sadece paylaşıma yönelik bir yorumdur.
😅🤝 duydunuz mu ahali
Eski yeni hiç kimseye yazmıyorum. Eskiyi götürdüm yerine mandal ve leğen verdiler 😂
Aşk insana yapmam dediği çoğu şeyi yaptırıyor. Bir yerde aklını kullanmaya başlıyorsun ve normale dönüyorsun. Zamanın yazmışlığım var, yazanda oldu
Ergenlik döneminde olabilirdi. Artık her hareketi, her konuşma ve davranışı temkinli yaparım.
Köprünün altından çok sular aktı. Ama kulağımın arkası sağlam şükür..
Benimkide içip içip kavgaya gelip geri gidiyor 😅😂
Vay ayyaş vay
Değişir bilemezsin ama şu da var Hani gerçekten isteyeni de olabilir cesareti olmayan da olabilir
Bayram formasını giyip sahalara çıkan Elizabeth adamlar ile, rimeli akmış sahte omuzlu kadınlar..
Bana her gün bayram. O yüzden fark etmedi bayram seyran
Niye? Deli misin divane mi :D
Ekstra manyak, pırpar
İşin zor pırpar 😄
Bayram barışmak içindir diyorlar ama bazı defterleri bayramda bile açmamak lazım. 😅
Eski aşk değil de eski lise arkadaşıma yazarım o bile engelledi vay benim kara bahtım kör talihim
Bende ex'lere kapılar bir defa kapanır daha da açılmaz. Zorlayan olursa da kapı duvar.
Ben bir kere yazmamam gereken birine yazmıştım o da ağzıma salıncak kurup sallana sallana
Belediye meclis onayı gerekli millete illa yani. 😅
Yazanlar vardır ama ben yazmam, bana yazılsa da olumlu bir dönüş yapmam.
Aşırı gereksiz hareket heleki kendi hatası yüzünden bittiyse
Valla, eski aşkı anmak da cesarettir. Gurur yapma, hayat çok kısa.
Eskiler eskide kalmalı bence ya durup dururken eski defterleri açmak kimseye iyi gelmez bence
Allah yazdıysa bozsun 😀
Neredeyse birlikte büyüdüğüm 16 senedir hiç peşimi bırakmayan vefakar exim muhakkak yoklar. Kendisi çok sadıktır. Engelli olsa da bir şekilde yoklar o.😃
Kurban Bayramı değil ki
Ahaha :D
Yazan yazsın bana neeğğğ
Yazamaz ulan sjdj
Bana yazamaz motto şu erkeği değiştiremiyorsan erkeğini değiştir adkdkd
Can sıkmasınlar djdj
Bizimki onuda fırsat bilmez
Bir de prenseslerimiz var tabii dkkf
Ahahaah ilgincmis bu gercekmi
He gerçek
var mı sana boyle yazan
Nereden geliyor bu merak