💌 Çoğu zaman aşk, duyguları öne çıkararak mantığın sesini zayıflatır ama tamamen susturmaz.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍
#Aşkilişkileri

💌 Çoğu zaman aşk, duyguları öne çıkararak mantığın sesini zayıflatır ama tamamen susturmaz.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍
#Aşkilişkileri
Susturur demem ama sesini bayağı kısar. İnsan aşık olunca gördüğünü değil, biraz da görmek istediğini yaşıyor. Mantık orada duruyor aslında ama kalp öne geçince insan bazı şeyleri bilse de görmezden gelebiliyor. En tehlikeli tarafı da bu zaten.
Kesinlikle haklısın
:)
yani illaki susturur ya düşünsene hani benim gibi böyle yıllarca susamış bir erkek yani kız yüzü gördüğü zaman kızla beraber olduğu zaman ya susar Neden susmasın ki.
Ben erkek için söylüyorum ya bir erkek için en büyük problem bir kadına sahip olmak değil bir kadının Güzelliğine kaybolmak değil ruhuna sahip olmak. Ya ben bir kadın gördüğüm zaman gerçekten Aklım başımdan gider Neden gitmesin ya düşün senin yılların özlemi hasreti var UC unda otelde
aşk gerçekten insanı baya etkileyebilir. ben de aşık olduğumda bazı şeyleri fazla umursamıyorum mesela. ama mantığı tamamen susturur demek yanlış olur. sonuçta insan aşık olduğunda da mantıksız şeyler yapabiliyor.
Bence aşk, bazen gerçekten mantığı susturuyor. İnsan, kalbini dinlemeye başladığında mantık ikinci planda kalabiliyor; mantığın “bu olmaz, dikkat et” dediği şeylere rağmen yüreği farklı bir yol seçebiliyor. Ama bu susturma anlık, çoğu zaman aşkın yoğunluğuyla ilgili. Sonra geri geliyor, ama işte o an yaşanan saf his, gerçekten başka hiçbir şeye benzemiyor.
Aşk bence mantığı susturmuyor, sadece sesini kısıyor snooze’a alıyor gibi düşün 😄💘 İlk başlarda hormonlar, heyecan, özlem derken kırmızı bayrakları pembe görmeye başlıyoruz 🧠➡️💖 Ama zaman geçince mantık tekrar kapıyı çalıyor, “burada bir yanlışlık var” diye fısıldıyor. Yani gerçek aşk bence duygu ve mantığın el sıkıştığı yer 💫 Seninki daha çok hangisi, kalbin mi yönetiyor yoksa kafan mı? 🧐💭
Cevap
32Cevap
Susmaz ama ondan üstün olduğu kesin
Doğru
Mantık susmamalı susarsa durum iyi değil 😂
Bencede mantık susarsa tehlike başlar aşkın gözü kördür derler :D
Aşk varsa mantık yoktur :)
Kesinlikle
:)
susturmaz
Peki
Tamamen susturmasa da sesini epey kıstığı bir gerçek, duygular her zaman daha gürültülü oluyor.
Haklısın
✅
Kısmen susturur hani ilk aşklarda daha çok susturur ama 2. den sonrası mantığa daha çok tutunur aşık kişisi.
Haklısın
Ben tımarhanelere yattım büsürü şey oldu hala seviyorum onu oda beni seviyor evet akıl firar ediyor:))
senin ki gerçek aşk
@rainboow03 biliyom
Kesinlikle öyle oluyor :)
Maalesef evet arkadaşına ilişki tavsiyesini güzel verirsin kendine gelince aklın calismaz
Doğru
Mantığı sustursa bile insanın gururunu susturamaz bence
Peki
hayır mantığını bastırabilmesi için öncesinde zaten s. lak olmak gerekir, ki zaten toplumun %80 s. laklardan oluştuğunu düşünürsek (ben ortalama iq yu da s. lak olarak sayıyorum orta yolculuk yok bende)
Bazen susturur bazen konuşturur ama çoğunlukla bastırır
Kesinlikle haklısın...
Öyle bir yav he gelip oturuyor içine susturuyor çoğu şeyi
Haklısın evet
Bir süreliğine en mantıklıyım diyeni bile susturur:)) aksini söyleyen yalançıdır
Haklısın
Aşk duygusal ama mantık tamamen gider değil.
Haklısın
aşk sadece mutluluğu hisseder , sonrası değil mantık kenara atılır ve körü körüne seversin
Kesşnlikle öyle oluyor
Belli bi zaman sonra aşk bitince sevgi devam edince
Evet
Bazen susturabiliyor.
Ben ex aşkım memleketimde iş bul dedi diye işimden istifa etmiştim.
Madalya takmadılar ama 😂😂😂
Aşk... kesinlikle...
Kes sesini diyor kalp 😏
Aynen öyle diyor
Mantık susmaz ne kadar alık da olsan mantıklı davranmak gerek mantığı susturanın halleri ortada zaten
Evet
Evet maalesef duygula mantigin önüne gecebiliyorr
Kesinlikle öyle
Aşk mantığı susturur gerçek bir aşk varsa tabi ortada
Kesinlikle öyle
Aşk ulaşılmaz bir kale 😂
Peki
Her zaman ve herkese değil
Evet gerçek aşk varsa sadece
ask bılmıyorum, ama tutku hırs susturuyo
Peki
Susturur ama rezil eder.