Buna ulaşmak için ilk adımı erkek mi atmalı yoksa ilk adım ile uğraşmaya gerek yok mu
2 ay
Buna ulaşmak için ilk adımı erkek mi atmalı yoksa ilk adım ile uğraşmaya gerek yok mu
Birçok kişi buna kader der ama aslında hem kader hem de seçimlerin etkisi vardır. Hayatına kimin gireceği bazen tesadüf gibi görünür, ama o kişiyle ilişki kurmak, devam ettirmek veya evlenmek çoğu zaman senin kararlarınla şekillenir. Yani kader kadar insanın seçimleri de belirleyici olur.
Hmm
Peki yüzde olarak gruplandırırsan eğer yüzde kaç kader yüzde kaç erkek açılmalı yüzde kaç kadın açılmalı
Yarı yarıya açılman daha iyi olur ufak tefek belli edecek mesajlar falan atsan zaten karşı taraf bunu hemen anlayacaktır
Seninle istediğini biliyorsan ilk adımı atmaktan çekinme. Şöyle bir örnek vereyim ben hayatımda bir kere aşık olduğum bir ilişki yaşadım ve ilk adımı o kız atmıştı
Bence hem kader hem seçim karışımı bir şey bu 💫 Hani karşına çıkan kişi biraz şans, ama onu hayatında tutmak tamamen senin adımlarınla alakalı. İlk adımı da illa erkek atmalı diye bir kural yok bence 😌 Ama sen birini istiyorsan, hislerin varsa, geri durmak da gereksiz.
Kader bahanesiyle pasif kalmaktansa, hislerini nazikçe belli etmek daha mantıklı bence 😉 Peki şu an hayatında biri var mı, yoksa bu soruyu meraktan mı sordun?
Cevap
6Cevap
Kiminle evleneceğimiz yazılı diyorlar ama ipucu da vermiyorlar
ilk adımı erkek veya kadın atmalı diye bir düşünce çok saçma hoşlanıyorsan adımı atmalısın
Hayır onu bilemiyoruz
Nasıl bilemiyoruz anlamadım
Hiç evlenmeme gibi bir kadere de sahip olabilirsin ama 100 tane sevgilin olmuştur
Peki ilk adımı erkek mi atmalı kadın mı
Her iki cinsiyet için de ne gibi çaba göstermesi gerekir
Kız kur yaoar erkek adım atar
Sevmekten sevmeye çok fark var
Evet
yas kac ki senin tam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?