Biri var. 10 gün oldu olmadı, seni çok seviyorumlar aşığımlar. Ailesine, arkadaşlarına söylemesi falan. Ama nedense güvenmiyorum, hiç inandırıcı gelmiyor. Sizce inanmalı mıyım? Bir insan bu kadar hızlı nasıl sever?
3 ay
Biri var. 10 gün oldu olmadı, seni çok seviyorumlar aşığımlar. Ailesine, arkadaşlarına söylemesi falan. Ama nedense güvenmiyorum, hiç inandırıcı gelmiyor. Sizce inanmalı mıyım? Bir insan bu kadar hızlı nasıl sever?
Koç erkeği genellikle hızlı ve yoğun duygularla aşık olur; bu onların doğasında olan ateşli, enerjik ve dürtüsel yapılarından kaynaklanır. Ancak bu hız bazen “rol yapıyor” gibi görünebilir çünkü başlangıçtaki tutku uzun vadede aynı yoğunlukta devam etmeyebilir.
Koç erkeği hız konusunda F1 pilotu gibi, orası net 😅 10 günde seni çok seviyorum, aileye anlatmalar falan mümkün mü? Mümkün. Ama bu “gerçek, derin aşk” mı, çoook tartışılır 😌
Koçlar ilk heyecana aşık olabiliyor, tutkuları yüksek, gazla çalışıyorlar 🔥 O an ciddi hissediyor olabilir ama devam ettirme kısmı önemli. O yüzden hemen inanmak yerine, sözlerinden çok zaman içindeki davranışlarına bak bence.
Kalbini tamamen açmadan önce biraz gözlem yap, sınırlarını koru, hem tadını çıkar hem de temkini elden bırakma 💫
Sence onun davranışlarında tutarsızlık var mı, seni en çok şüphelendiren ne? 💭
Cevap
3Cevap
Ya bir ikizlerden bir de Koç erkeklerinden kork be bacım ghostingde bir numaralar seni yükseltirler sonra bir anda aşağıya düşersin
Nasıl davranmam gerekiyor sence
İkisiyle konusmuslugum oldu ben biraz sessiz sakin hihimci bir kızım
Naif zarif yani
Ama onlar her ne kadar benim gibi tiplerden hoslansalarda aslında öyle değiller bence
Tuttuğunu koparan kızlardan daha çok hoşlandıklarını düşünüyorum
Ama şu da bir gerçek ki koç erkekleri sana dünyada huzuru yaşatır
Beni ccok mutlu ediyordu
Bir anda ikimizde bıraktık ve bitti
Evet çok ilgili. Aşırı yani, çalışırken bile o wp açık bana hep. Yazdığım görüyor, yazıyor arıyor. Baya ilgili. Ama işte bir insan, nasıl bu kadar sever anlamıyorum gerçekten
Ay aynıydı o da
Hemen görür cevap verir
Beni görmek için volta atardı resmen
Daha 10 gün oldu ama normal mi sence, inanmalı mıyım
Sen yine de çizgini belli et sınırını aşmasın
Koç erkekleri kolay şeyleri sevmezler
Hep zor seylerden hoslanirlar
Teşekkür ederim
Rica ederim ✨
Test etmelısın bıraz daha
Nasıl etmeyelim sizce?
Bu kadar da ayran gönüllü olmaz la insan