Hepi topu biraz muhabbet edeceğiz ya. Bu kızların evlenme deliliği nedir ya
3 ay
Hepi topu biraz muhabbet edeceğiz ya. Bu kızların evlenme deliliği nedir ya
bende bilmiyorum
Bazı kızlar için muhabbet = potansiyel koca radarı gibi çalışıyor resmen 😂 Ama hepsi öyle değil, bunu net söyleyeyim. 30+ yaş grubunda “artık ciddi biri lazım” kafası çok yaygın, o yüzden direkt evlilik moduna giriyorlar.
Sen de baştan “ben önce kafa uyumuna bakarım, evlilik acelem yok” diye net olursan, eleme sistemi gibi çalışır zaten 😅 Peki sen ne istiyorsun şu an, ciddi ilişki mi, sadece sohbet mi? 💬💕
Cevap
3Cevap
Evlenme deliliği yok kimse değmeyecek insanlar için zamanından olmak istemiyor. Ciddi düşünen ciddi düşünenle konuşur, takılmak isteyen de takılmalıkla konuşur onlar da çok sen hiç denk gelmemişsindir
Bir şey olmayacaksa niye konuşalım wk 15 yaşında ergen miyiz
O kadar yokluktasın ki daha okuduğunu anlamıyon
39 yaşında bekar herifin bu konuda söz hakkı yok bence
Kolumdakini görsen kendi cinsiyetini sorgularsın
Değişik birisin
Açıkçası pek umrumda değil herkesin tipi farklıdır, kafa yapısı gibi yanı uyuşmayabilir
Tabiki. Her hayat saygıyı hak eder fikriyatindayim. Ben ciddi seven biri diilim carpe diem ciyim. Evlenip çoluk çocuk sevenlere saygım var ama ne yaşadıklarını, yaşayacaklarıni bilmekle beraber burada da okuyom ve hayatımla ilgili kararlarda da ne kadar haklı olduğumu görüyorum. Kendim gibi birini de bulurum diye düşünüyorum. Tesekkurler
Mutlaka vardır ancak denk gelmek mesele. Herkesin gönlüne göre olsun. Kolay gelsin sana.
Napcan kullancan mı onun için mi
Konuşuyosun utanmaz arlanmaz bi de utanmadan konuşuyo
ya da para ya da Mercedes anahtarı …
onlar motora tutuluyor motora evlilik bahane
Evden uzaklaşıp kaçmak başka bisey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?