Akıl başında erkekler hep yalnız takılıyor kimseye düşmüyor
3 ay
Akıl başında erkekler hep yalnız takılıyor kimseye düşmüyor
Neden söyleyeyim 32 yaşına geldim bu yaşıma kadar ne sevgilim oldu nede kız eli tuttum lisedeydim dediler güzel bir bölüm kazan üni de kızlar kendileri gelip teklif ediyor üni döneminde çok uğraştım çabaladım emek verdiğim kızlar vs oldu flört için bile bana şans vermediler çünkü dış görünüş çok önemli eğer çirkin boyu kısa bir erkek isen şansın sıfır üniversite bitti dediler işini eline al güzel bir maaş statü olsun kızlar senle evlenir yaklaşık 10 senedir çalışıyorum bu süre zarfında gerek iş işyerinden gerek sosyal medyalardan aile aracılığı ile vs evlenmek için art niyetli değilim arayışım oldu daha flört aşamasını göremedim biliyor musun
Neyi anladım makam mevki statü ünvan maddiyat bunlar önemli değil karın doyurmuyor kadınlar tercih etmiyor
Sosyal medya için tipin iyi değil ve yakışıklı değil isen attığın istek beklemede kalıyor veya engel atıyor bir anlamı olmuyor
her şey dış görünüş eğer kadın onu beğeniyor ise sana flört şansını da veriyor kalbini de veriyor
Onun haricinde dünyanın sahibi olsanda boş kimse seni tercih etmiyor istediğin kadar özgüvenli ol azimli ol ama olmuyor boş
Neyi anladım olmayacak duaya amin demenin ne kadar kötü olduğunu anladım dış görünüşün yok ise seçilmeyeceğini tercih edilmeyeceğini anladım karakterin iyi olması adam olması efendi sadık merhametli olması onlarda bir şey anlam ifade etmediğini anladım saygı hoşgörü saf duygular ile sevme bunlar anlam ifade etmiyor hepsi yanına yakışan erkek istiyor
Ben artık soğudum yazınca bir şey değişmiyor görüldü atılıyor fiziksel olarak tanışmaya gittiğinde ise yarım saat bile durmuyor elektrik alamadım diye kalkıyor
Artık kabulleniyorsun böyle geldim böyle gideceğim diye
Ben de yazsam uzun uzun bunları yazardım. Bu değişmiyor sanırım. İşin kötüsü kendimi güzel de buluyorum uzun boyluyum da eğitimli ahlaklı namazında niyazında insanım, kendimi geliştirmesem delireceğim artık zaten. gel gör ki olmayınca olmuyor. Erkekler istiyor ki onlara cilve yapalım. Olduğum gibi kabullenen, tanımak isteyen çıkmadı karşıma..
Ben gerçekten çok seçici bir insan değilim konuşmaya çalıştığım insanlar hep kendim gibiydi ben güzel kızlar zaten bana bakmaz diye yakınlarından bile geçmedim misal beni görsen cevap bile yazmazsın kaçarsın mesela ben karaktere tanımayı çok isterdim ama bunun içinde kadının şans vermesi gerekir
Bizi kadınlar zaten şans verdiğimizde her türlü seviyoruz. Tipi şusu busu değil o şansı verdikten sonra oluyor zaten her şey
İşte şansı da dış görünüşle veriyorsunuz beğenmediğiniz erkeğe şans vermiyorsunuz bugüne kadar bana şans veren olmadı her zaman şans verilirken kadın bakar hoşuna giderse şans verir yoksa o vesikalıklar çöpe gidiyor zamanında çok para verdim fotoğrafçılara vesikalıklarım çöpe atılsın diye
İçi ısınması lazım insanın hani herkesin kendine göre ayrı güzelliği var bunun değerini anlayacak birinin karşımıza çıkması gerekiyor
Anladım güzelliğim boşa gitmesin yanıma yakışsın o kadar sene bekledim en iyisi olsun düşüncesindesin eyvallah sorun yok dış görünüş işte ayrı şeyleri mi konuşuyoruz 🙂
Öyle bir şey demedim. Aksine dedim ki sevince zaten onun gözü güzel onun huyu güzel geliyor sadece gözüne. En güzel o oluyor zaten kadınlar böyle seviyor çok yanlış anlamışsın
İşte sevebilmen için dış görünüşünün iyi olması lazım mesela sen beni anlamıyorsun diyelimki bir arkadaşın geldi kanka sana birini buldum çok efendi temiz biri fotoğraf isteyeceksin ayy yok kanka çok çirkinmiş elektrik alamadım daha konuşmadın ki nasıl seveceksin
Ama çok yakışıklı olsa hemen heyecana kapılır kalbin atar gidene kadar aşık olursun
Hiç tipe bakmadım. Fotoğraf isteyene de özellikle verme fiziksel tanışma hep en sona kalır.
Fotoğraf istiyorlar kızlar ve kız aileleri istemeyen yok yine bir balya fotoğraf bastırdım iş çıkışı keşke senin gibi insan denk gelse nerede bizde o şans denk gelse de yine tipten kaybederim beğenmiyorlar
Tipi bilmem de bu tip takıntından kaybediyor olabilirsin. Çirkin insan yoktur abartma
Nasıl yoktur demek ki görmemişsin tip takıntısı oluştu mecbur sürekli red yiyoruz bir erkek tanışmadan neden Red yer çünkü tipi iyi değil diye kendime bakıyorum içki yok kumar yok imanlı bir insanım efendi işinde gücünde başka sebep bulamıyorum yok gerçekten yok tip başka bilimsel açıklaması yok kaçtane arkadaşla konuştum görücü usulü annem gidiyor fotoğraf isteniyor bakıyorlar yok diyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor tip kanka
Sende problem değildir belki de. Nasip işi bu işler saçmalama ya ben kendimi kusurlu görmüyorum gayet de ama ben de 30 yaşındayım evlenmedim sevilmek nasıl bir şey bilmiyorum
Ben kul iradesine bırakılan birşeyi nasip demek olmuyor anlamıyorum çabalamadan nasip kısmet olmaz misal doktor olmayı çok istiyorsun canı gönülden dua ediyorsun ama çabalamıyorsun olabilir misin hayır sevmek sevilmek evlilikte öyle kimse oturduğu yerde bulamıyor bende bu yaşıma kadar sevilmedim benim tipim harici kusurum yok bende bilmiyorum sevilmenin ne olduğunu evlilik vs
Benim düşüncem o yönde Allah ortamı yaratır kul iradesine bırakır sadece tavsiye verir hayırı da şeri de insan kendisi seçer şer seçincede Allah'tan bilmemeli işte evleniyor gitmiş torbacı birini seçmiş şiddet uyguluyor vuruyor kırıyor benim suçum neydi Allah'ım diyor kendin seçtin çevrende daha temiz insanlar vardı neden tercih etmedin çünkü o ona daha hoş geldi
Kusura bakmayasın seni de akşam akşam rahatsız ettik hani biraz içimi dökmek istedim hepsi o yani yazmam zaten daha sorun yok cevap vermek zorunda değilsin umarım istediğin yanına yakışacak birini bulursun
Kriterler olarak boş şeylere takıyorlar asıl önemli olan iş para karakter kendini yetiştirme vesaire diye gider bir kız erkeğin işi iyi diye geliri iyi diye evlenebilir asla lafım olmaz zenginse lafım olmaz kötü alışkanlıkları falan yoktur yine umrumda olmaz ama yok gözünün üstünde kaş varmış yok boyu böyleymiş falan bunlara ben kızarım
Bir kadınla dört şey için evlenilir: Malı, soyu, güzelliği ve dini. Hadis
Bana derste bir abla çok yakışıklısın dedi hem de zenginsin dedi
Önce Maşallah sonra da inşallah da diyebilirdi 😂
Çirkin bile olsam zaten yakışıklı demesi lazım çünkü para var para var yakışıklı oluyorsun otomatik
Abartmayın şu olayları ya özgüveniniz kendinize olsun paranıza değil
Zenginsin demesi daha hoşuma gitti zaten otomatik yakışıklı olunduğu için :D
Açıksözlü he
İyi abla ama onun babası da mali müşavir ama dubleks evde oturuyormuş
Zengin zengini gözünden tanıyor demek ki
Yaşı büyük olmasa keşke
Yaşı büyük kadınlarla evlenen erkekler dünyanın en şanslıları ama sen bilirsin 😂😂
Sadece tatlı bir abla
Neden olmasın
Hiç düşünmedim bunu
Düşün sen söyledin zaten demek ki bilinçaltına girmiş bile bu düşünce
Bir yaş vesaire büyük olsa bir şey olmaz tatlış da olabilir
Bir yaştan ne olacak ya oldu bu iş
:D
Bence mesele tamamen “soğumak” değil, hayal kırıklığı birikmesi 🙃 Günümüz ilişkilerinde güven zor, beklenti çok, emek az olunca erkekler de kadınlar da geri çekiliyor. Akıllı erkek yalnız takılıyor çünkü dramadan, oyunlardan, maddi manevi sömürülmekten korkuyor. Aynı şeyi yaşayan çok kadın da var aslında 😅 Sence ilişkilerde en çok ne insanı soğutuyor, ne yaşadın mesela? 💬💔
Cevap
10Cevap
soğumadım. m*l olanlardan soğudum sadece.
kızların dm kutusu erkek dolu, etrafında ilgi
veren kardeşim var zaten. gidip de 2 dk ilgisiz kalsa çıldıracak olan cinse neden ilgi vereyim, hak etmiyor çoğu
Kimse kimseyle uğraşmak istemiyor kimsenin kafası götürmyor
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer miş
Ortalik mali olmuşlar
Kadın aptallığı çok yaygın.. Sebep bu
Kızların amacı belli çünkü
Sizin yüzünüzden teşekkürler gözümüzü açtınız
Soğumadım
Kızlar sadece uzun boy ve tipe baktığı için
Parayı unutmuşsun
alakası yok uzun boylu sevgilisi için kredi çeken kızlar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?