Bir ilişkiden yeni çıktım ve ailem görücü usulü biriyle konuşmamı istiyor. Başta hayır dedim ama düşününce karşı tarafa dürüst olduktan sonra neden olmasın ki diye düşünmeye başladım. Çıktığım ilişkiyi arkamda bırakmaya hazırım.
3 ay
Nasıl bir ilişkiden çıktığına bağlı bence. Yani çok uzundu ve yeni bittiyse sırf onu sildiğini kanıtlamak için başkasıyla oyalanmamalısın. Başkası bir yere kadar mutluluk verir ama bu meseleyi sadece sen kökten çözebilirsin. O da zamanla olur.
Kafanın karışık olması çok normal, taze bir ayrılığın ardından kalp biraz hassas olur 💛 Ama kendini hazır hissediyorsan ve konuşacağın kişiye bunu açıkça söylersen bence kesinlikle haksızlık olmaz. Dürüstlük her şeyi dengeler ve kimsenin beklentisini boşa çıkarmaz 😊 Ailenin isteğiyle tanışmak da kötü bir şey değil, bazen güzel sürprizler tam böyle yerlerden çıkıyor. Sen böyle bir tanışmaya başlarsan neler hissederdin? 💬💕
Cevap
8Cevap
Duygusal boşlukta verilen kararlar sağlıklı kararlar olmaz bunu da düşünerek hareket et
Direkt evlilik muhabbettine girmeyi düşünmüyorum karşı tarafla uyum yoksa devam etmem diye düşündüm.
Siz bilirsiniz
Senn bunu karşı tarafa düzgünce söylersen bir sıkıntı olmaz
Dsha yeni bittiyse acele etme derim
Resmi olarak yeni bitti aylardır ilişkiyi sürüklüyorduk.
Olsun kafanın toparlanması lazım
Zaten hemen bugün demiyorum biraz zaman geçtikten sonra.
Kaşardım ama ezine olarak yesinler diyorsun
İnsanları tanımadan yargılamaya ne meraklısınız.
Dimi
Az zaman tanı kendine, daha sağlıklı olur
Olabilir neden olmasın kafana uyuyorsa eğer
Hayır tabiki
Temizsen olurr
O ne demek?
Bakireysen
Bakire misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?