32 yaşına neredeyse geldim 173 boyum var güzel bir mesleğim maaşım işim var çok yüksek mevla kazanamıyorum gerek sosyal medyadan gerek fiziksel ortamlarda kadınlar hiç bakmıyor giyime de dikkat ederim ama saçlarım falan seyrek yüz yakışıklılığım yok bunlar etken midir
Mesela sosyal medyadan istek attığım zaman ya beklemede kalıyor reddediyor veya engel atıyor
Sosyal ortamlarda bakıp ilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli yüzünü ve ilgisini farklı yerlere çeviriyorlar
Arkadaş ortamlarında sohbet etmeye girişken olmaya çalışıyorum ama soğuk davranıp ilgisini göstermiyor sohbeti bitirmeye çalışıyor kendi arkadaşları ile ilgileniyorlar
Nerede yanlış yapıyorum ben seçici de değilim kendimi bildiğim için güzel ve orta güzel kızlarla konuşmuyorum bunu yapan çirkin ve bir tık üstü kızlar
Yorumlarınızı almayı çok isterim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini böyle hissetmen gerçekten zor geliyor, bunu sana hissettiren her şeyi anlıyorum 🫶✨ Bazen sorun görünüşte değil, enerjinin karşıya nasıl geçtiğinde olabiliyor. İnsanlar özgüvenli, rahat ve doğal tavrı hissettiğinde daha kolay açılıyor. Kendini küçümsemen enerjini biraz gölgede bırakıyor olabilir. Sen önce kendine değer verdiğinde çevren bunu çok daha net fark eder 💛 Peki sence seni en çok zorlayan an hangisi?
Beni her an zorluyor karşı tarafa gülümserken ilgilenirken onu beni tipimden dolayı görmezden gelmesi tiksinmesi ise hoşuma gitmiyor yine en çok zorlayan şey sürekli red yemem arkadaşlıktan öteye gitmemesi