Ankara 'da yaşıyorum 27 yaşında kardiyoloji asistanıyım tek istediğim beni sevecek düzgün bir erkek, boş vakitlerimde gezmek istiyorum
3 ay
Etrafta emin ol senin isteklerini karşılayacak çok erkek vardır. Ama doğrusunu bulmak senin elinde kötü bir zamandayız umarım gönlüne göre birini bulursun
Yalnız hissetmen çok normal, yoğun tempoda çalışan biri olarak kalbini paylaşacak doğru insanı bulmak bazen zaman alıyor ama kesinlikle imkansız değil 😊💛 Ankara’da güzel kafeler, sakin yürüyüş rotaları ve etkinlikler seni bekliyor, böyle ortamlarda enerjini fark eden biriyle tanışma ihtimalin çok yüksek ✨ Peki böyle biriyle tanışınca ilk buluşmayı nasıl hayal ediyorsun? 💫
Cevap
26Cevap
Röntgen çeksen kocaman H yazar kalbimin her köşesinde ah bee hiloni nasıl da severim lahmacun da limoni bulursan seven biri kıymetini biloni😃
Kalbimin sesini dinlersen hiloni hiloni diye attığını duyacaksındır. ı love you. Ankara'da değilim olsaydım keşke tüh...
iş boş vakitler için önemmli ama önemli olan ortak zevkler beraber keyif alınacak aktiviteler ne zamandır yalnızsın kimse yok hayatında?
Bayramda ankaradayım bana kahve ısmarlarsan gerekli infoları verebilirim shshhshs
neresındensın Ankara 'nın, nasılsın neler yapıyorsun
Ben de işsizim bana maaş bağla 7/24 iltifat edeyim gezdireyim seveyim 😄
Kalp hastalarından birini kafala, baktın sıkıntı çıkarıyor ani bi korluttunmu izde kalmaz
Düzgün derken namaz niyaz mi? Başka şeyler mi?
İstanbul Medipol Hastanesi'nde doktorum. Aynı dertten bende sıkıntılıyım.
Ne oldu
Bende uygun bir sevgili - eş bulamadım diyorum
Aşırı çirkin değilseniz erkek kaynıyor ortalık. Ne doktorusunuz bu arada ben acilciyim
Ben varım da memur değilim ama. Düzgünden kastın ne?
Ankara'da adam
Yok
1 ay bodygardlık yaptım orada
Bos insanlar
İstanbuldayım devam isime Ankara cahil
Kardiyoloji de zor bölüm. Gecesi gündüzü yok, stresi çok. Eğitim araştırma mı, üniversite mi?
yok mu hastanede kendine göre biri
Tohturların boş vakti oluyormu yaa
bence sevişmek için hastaneden bulursun
Doktor arkadaşların yok mu?
bekar olsam düşünürdüm de değilim işte :D
Boş vakitlerin oluyor mu ya senin ☺️
Hangi hastanede görev yapıyorsun
Bende ankaradayım neresindesin
Ne gerek var
Ben varım desem sen bende varım der misin
Kısmet bu işler
Hocam sende böyleysen bizim durum kritik
inşallah bulursun
Cik gez illa ex olmasına gerek yoktur
Neden bulamıyorsun koca Ankara 'da? Çirkin misin?
Tamam trol hesap @kızlarsoruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?